Bel me terug

Dieterderweg 62, Susteren

  • |
  • |

VANWEGE DE ENORME BELANGSTELLING KUNNEN WIJ HELAAS GEEN BEZICHTIGINGEN MEER INPLANNEN!

 

GOED ONDERHOUDEN HALFVRIJSTAAND WOONHUIS MET GARAGE, TUINBERGING EN OVERDEKT TERRAS GELEGEN IN DE DORPSKERN VAN SUSTEREN NABIJ ALLE VOORZIENIGEN. 

De woning is op de begane grond o.a. voorzien van een knusse woonkamer en open keuken met moderne keukenopstelling. De eerste verdieping beschikt over 3 slaapkamers en een badkamer. Mooie, goed onderhouden achtertuin welke is voorzien van een berging, overdekt terras, zonneterras, borders en een diversiteit aan planten en bloemen. Middels een achteringang is de achtergelegen garage te bereiken. 

 Alle voorzieningen zoals openbaar vervoer (NS station), supermarkt, winkels, scholen, sporthal, zwembad enz. zijn in de nabijheid gelegen. Autosnelweg A73 en A2 zijn snel te bereiken.
 
Kortom een keurige woning waarin alle gemakken aanwezig zijn.
 
Alleen een bezichtiging geeft u de juiste weergave van de woning. Wij laten het graag zien!

Bouwjaar: 1983.
Inhoud: ca. 315m³. 
Woonoppervlakte: ca. 88m².
Perceeloppervlakte: 223m².
Verwarming: HR combi CV ketel (huur).
Kozijnen: Kunststof kozijnen met HR ++ beglazing.
Definitief energielabel: C. 

Begane grond: Entreehal voorzien van een laminaatvloer en toegang tot de toiletruimte met fonteintje, bergruimte met installatie van de CV ketel en trapopgang naar de eerste verdieping. Knusse woonkamer welke eveneens is voorzien van een keurige laminaatvloer, trapkast en toegang tot het overdekte terras en de tuin. Open keuken met moderne keukenopstelling welke is geplaatst in een hoekopstelling. Als apparatuur heeft men gekozen voor een 5-pits gasfornuis, combimagnetron, afzuiging, diepvries, koelkast en vaatwasser. 

Eerste verdieping: Middels de overloop zijn er een 3-tal slaapkamers te bereiken en een badkamer. De slaapkamers zijn allen voorzien van een laminaatvloer. De badkamer beschikt over een ligbad, toilet en wastafel. 

Tweede verdieping: Bergzolder te bereiken middels luik. 

Tuin: Mooie, goed onderhouden achtertuin welke is voorzien van een berging, overdekt terras, zonneterras, borders en een diversiteit aan planten en bloemen. Middels een achteringang is de achtergelegen garage te bereiken. 

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!

Referentie nummer: 6114JM062
Adres: Dieterderweg 62
Woonplaats: Susteren
Postcode: 6114JM
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Halfvrijstaande woning
Prijs: (vraagprijs) € 215.000  k.k