Bel me terug

Hommelweg 2-428, Susteren

  • |
  • |

Heerlijk vertoeven in uw eigen recreatiewoning. Deze vakantiewoning beschikt o.a. over een mooie woonkamer met grote raampartijen en tuindeuren welke u toegang bieden tot het terras, open keuken, 3 keurige slaapkamers en badkamer. In de mooie tuin kunt u heerlijk genieten.

U zult zich nooit vervelen op recreatiepark Hommelheide. Zo is er o.a. een prachtig overdekt zwembad, sauna/ wellness center, schoonheidssalon, fitnessruimte, tennisbaan, speeltuin, dierenparkje, supermarkt, restaurant met ruim buitenterras van waar u uitkijkt over het meer waar uiteraard ook gezwommen kan worden in schoon zwemwater. Tegenover het park is een mooie ruim opgezette golfbaan met daar bijhorende faciliteiten gelegen. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de website van Europarcs - Hommelheide.

Alleen een bezichtiging geeft u de juiste weergave van de woning. Wij laten het graag zien!
 

PERMANENTE BEWONING NIET TOEGESTAAN!

Bouwjaar: 2006.
Inhoud: ca. 190m³.
Woonoppervlakte: ca. 70m².
Perceeloppervlakte: 400m² (eigen grond).
Verwarming: CV ketel.
Isolatie: Dubbelglas.
Kozijnen: Kunststof kozijnen met dubbele beglazing.

Begane grond: Entreehal. Geheel betegelde toiletruimte voorzien van een fonteintje. Lichte woonkamer voorzien van een mooie laminaatvloer en grote raampartijen. De woonkamer geeft u middels openslaande tuindeuren toegang tot het ruime terras en de tuin. Open keuken met keukenopstelling welke is geplaatst in een hoekopstelling. De keuken is ingericht met een 4 pits gasfornuis, afzuigkap, afwasmachine en combi magnetron. 3 keurige slaapkamers allen voorzien van een laminaatvloer, een wastafel en inbouwkasten. Geheel betegelde badkamer voorzien van een douchecabine, wastafel met meubel en toilet. Bergkast waar tevens de CV ketel is geïnstalleerd.

Tuin: Heerlijk vertoeven in deze ruime, doch gezellige tuin welke is voorzien van een terras, gazon, tuinberging en een diversiteit aan planten, bloemen en stuiken. Tevens is de tuin geheel omheind. Ruime oprit.

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!

Referentie nummer: 6114RT000
Adres: Hommelweg 2-428
Woonplaats: Susteren
Postcode: 6114RT
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Recreatieve woningen
Prijs: (vraagprijs) € 105.000  k.k