Bel me terug

Wirostraat 9, Echt

  • |
  • |

Deze geweldige twee-onder-één-kapwoning met garage biedt echt het totaalplaatje. De woning is namelijk tot in de puntjes afgewerkt en voorzien van alle gemakken. 

De begane grond is voorzien van een ruime lichte woonkamer met schuifpui waardoor u beschikt over veel tuincontact, keuken met luxueuze en moderne uitstraling en een complete badkamer. De bovenverdieping beschikt over 3 ruime slaapkamers en een toiletruimte. De tweede verdieping is middels vaste trap te bereiken. Mooie, strak aangelegde achtertuin welke is voorzien van een ruim terras, tuinhuis, borders, gazon en sierbestrating. De tuin beschikt over diverse beplanting. Doordat de tuin geheel omheind is, kunt u heerlijk in alle privacy vertoeven. 

De kern Pey kent een rijk verenigingsleven. In Pey is een basisschool aanwezig en vindt u tevens een klein doch divers winkelaanbod met o.a. supermarkten, bakker, groenteboer, huisartsenpraktijken, tandartsenpraktijken en een apotheek. Openbaarvervoer, belangrijke uitvalswegen (A2, A73 en N295) en, NS station zijn binnen enkele minuten bereikbaar.

Alleen een bezichtiging geeft een juiste weergave van de woning. Wij laten het u graag zien!

Bouwjaar: 1968.
Inhoud: ca. 432m³.
Woonoppervlakte: ca. 118m².
Perceeloppervlakte: 268m².
Externe bergruimte: ca 18m².
Verwarming: Combi CV ketel (2009, eigendom), begane grond vloerverwarming.
Isolatie: Dak en muurisolatie, HR++ beglazing.
Kozijnen: Kunststof kozijnen met HR++ beglazing en rolluiken. 

Begane grond: Entreehal welke is voorzien van een natuursteenvloer biedt toegang tot de woonkamer, trapkast, eerste verdieping en het toilet. Tevens bevindt zich hier de vernieuwde meterkast. Het toilet is deels voorzien van stucwerk, deels betegeld en beschikt over een wandcloset en een fonteintje. De woonkamer is eveneens afgewerkt met een mooie natuursteenvloer. Aan de achterzijde van de woonkamer bevindt zich een schuifpui welke toegang biedt tot de mooie achtertuin. Moderne keuken met keukenopstelling welke is geplaatst in een hoekopstelling en een wandopstelling. Als apparatuur heeft men gekozen voor een 4-pits gasfornuis, afzuiging, oven, combi-oven, koffieapparaat, koelkast en vaatwasser. Het granieten blad complementeert het geheel. Luxe, ruime badkamer welke is voorzien van een ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel met meubel en zwevend toilet. De gehele begane grond is voorzien van vloerverwarming. Ruime garage voorzien van elektra. 

Eerste verdieping: De overloop biedt toegang tot 3 slaapkamers en een toiletruimte. De slaapkamers zijn keurig afgewerkt en voorzien van een laminaatvloer. Moderne toiletruimte voorzien van een wandcloset.

Tweede verdieping: De tweede verdieping is te bereiken middels vaste trap. Hier bevinden zich de aansluitingen voor wassen en drogen. Tevens is hier de CV ketel geïnstalleerd. 

Tuin: Mooie, strak aangelegde achtertuin welke is voorzien van een ruim terras, tuinhuis, borders, gazon en sierbestrating. De tuin beschikt over diverse beplanting. Doordat de tuin geheel omheind is, kunt u heerlijk in alle privacy vertoeven. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich een royale oprit met plek voor meerdere auto's en een strak aangelegde voortuin. 

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!

Referentie nummer: 6102BC009
Adres: Wirostraat 9
Woonplaats: Echt
Postcode: 6102BC
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Halfvrijstaande woning
Prijs: (vraagprijs) € 275.000  k.k