Bel me terug

Tuinstraat 4, Echt

  • |
  • |

DOOR DE ENORME BELANGSTELLING KUNNEN WIJ MOMENTEEL GEEN BEZICHTIGINGSAFSPRAKEN MEER INPLANNEN. 

INSTAPKLAAR, MODERN EN GOED ONDERHOUDEN HALF VRIJSTAAND WOONHUIS MET OVERDEKT TERRAS, GELEGEN IN EEN RUSTIGE STRAAT NABIJ ALLE VOORZIENINGEN. 

De woning is op de begane grond o.a. voorzien van een L-vormige woonkamer en open keuken met moderne keukenopstelling, voorzien van alle gemakken. De eerste verdieping beschikt over 3 keurige slaapkamers en een moderne badkamer. Keurige en ruime onderhoudsvriendelijke achtertuin met overdekt terras, gazon en borders met planten en bloemen. De tuin is geheel omheind waardoor u op een heerlijke zomeravond in alle privacy kunt vertoeven.

De woning is gelegen op een rustige locatie nabij alle voorzieningen. Openbaar vervoer, belangrijke uitvalswegen (A2, A73 en N295), winkels, scholen en sportfaciliteiten zijn binnen enkele minuten bereikbaar.

Alleen een bezichtiging geeft een juiste weergave van de woning. Wij laten het u graag zien!

Bouwjaar: 1956.
Inhoud: ca. 366m³ (woning).
Woonoppervlakte: ca. 93m².
Perceeloppervlakte: 240m².
Gebouw gebonden buiten ruimte: ca. 21m².
Externe bergruimte: ca. 11m².
Verwarming: HR combi CV ketel (2018).
Kozijnen: Houten kozijnen met gedeeltelijk dubbele beglazing en rolluiken. 

Souterrain: Provisiekelder.

Begane grond: Entreehal voorzien van een tegelvoer, toiletruimte met fonteintje en meterkast. Middels de hal heeft u toegang tot de eerste verdieping en de woonkamer. L-vormige woonkamer voorzien van een mooie laminaatvloer. Open keuken met moderne keukenopstelling (2019) welke is geplaatst in een hoekopstelling. Als apparatuur heeft men gekozen voor een koelkast, vaatwasser, keramische kookplaat, elektrische oven en afzuiging.

Eerste verdieping: Overloop met toegang tot een 3-tal slaapkamers en een badkamer. De slaapkamers zijn allen voorzien van een kunststof vloer en 2 slaapkamers zijn voorzien van muurkasten. Ruime moderne badkamer (2017) met inloopdouche, zwevend toilet, wastafel met meubel en de aansluitingen voor wassen en drogen. 

Tweede verdieping: Middels vlizotrap is de bergzolder te bereiken, hier is de HR combi CV ketel (2018) geïnstalleerd. 

Tuin: Keurige en ruime onderhoudsvriendelijke achtertuin met overdekt terras, berging, gazon en borders met planten en bloemen. De tuin is geheel omheind waardoor u op een heerlijke zomeravond in alle privacy kunt vertoeven.

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!

Referentie nummer: 6101CJ004
Adres: Tuinstraat 4
Woonplaats: Echt
Postcode: 6101CJ
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Halfvrijstaande woning
Prijs: (vraagprijs) € 229.000  k.k