Bel me terug

Siem Boonenstraat 3, Haelen

  • |
  • |

IN DE JONGE WOONWIJK ‘NAPOLEON’ IS DEZE RUIME, MODERNE EN INSTAPKLARE TUSSENWONING GELEGEN. 

De woning beschikt o.a. over een sfeervolle woonkamer en moderne open keuken. De 1e verdieping is voorzien van 3 keurige slaapkamers en een badkamer. De tweede verdieping is middels vaste trap te bereiken, hier bevindt zich de bergzolder. Keurige onderhoudsvriendelijke achtertuin met overdekt terras, gazon en houten tuinberging. De tuin is middels achteringang bereikbaar en geheel omheind waardoor u over voldoende privacy beschikt.  

Alleen een bezichtiging geeft een juiste weergave van de woning. Wij laten het u graag zien!

Collegiale verkoop: 
Ritzen Makelaardij, Veldstraat Oost 12A, 6107AS Stevensweert.

Bouwjaar: 2007
Oppervlakte grond: 134m².
Woonoppervlakte: ca. 89m²
Overige inpandige ruimte: ca. 22m²
Externe buitenruimte: ca. 5m²
Inhoud woning: ca. 373m³
Verwarming/warmwater: HR combi CV ketel
Kozijnen: Houten kozijnen met dubbele beglazing en gedeeltelijk rolluiken
            

Begane grond: Entreehal voorzien van een mooie laminaatvloer. Trapkast. Meterkast. Geheel betegelde toiletruimte met fonteintje. Ruime woonkamer welke eveneens is voorzien van een laminaatvloer. Open keuken met moderne keukenopstelling, welke is geplaatst in een hoekopstelling. Er is de navolgende apparatuur aanwezig: koelkast, combioven, 5-pits gasfornuis en afzuiging. 

Eerste verdieping: Overloop voorzien van een laminaatvloer. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers. Alle slaapkamers zijn voorzien een laminaatvloer. Geheel betegelde badkamer voorzien van een douchecabine, toilet en wastafel.

Tweede verdieping: De tweede verdieping is te bereiken middels vaste trap. De tweede verdieping is momenteel in gebruik als bergzolder en voorzien van mechanische ventilatie. Tevens is hier de HR combi CV ketel geïnstalleerd.

Tuin: Keurige onderhoudsvriendelijke achtertuin met overdekt terras, gazon en houten tuinberging. De tuin is middels achteringang bereikbaar en geheel omheind waardoor u over voldoende privacy beschikt.  

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!

Referentie nummer: 6081DJ003
Adres: Siem Boonenstraat 3
Woonplaats: Haelen
Postcode: 6081DJ
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Tussenwoning
Prijs: (vraagprijs) € 228.000  k.k