Bel me terug

Antoniusstraat 24, Ell

  • |
  • |

In een charmant dorp met mooie natuurgebieden in de nabijheid is deze tussenwoning met garage, serre en overdekt terras gelegen. 

De woning beschikt op de begane grond o.a. over een L-vormige woonkamer en separate keuken, serre en moderne badkamer. De 1e verdieping is voorzien van 3 slaapkamers en 2e badkamer voorzien van ligbad, douchecabine, wastafel en toilet. Ruime achtertuin voorzien van een overdekt terras, garage, gazon en schuur.

Ondanks de goede staat van onderhoud is het denkbaar dat deze woning in de ogen van een nieuwe eigenaar upgrading verdient

Alleen een bezichtiging geeft een juiste weergave van de woning. Wij laten het u graag zien!

Collegiale verkoop: 
Ritzen Makelaardij, Veldstraat Oost 12A, 6107AS Stevensweert.

 

Bouwjaar: Oorspronkelijk 1952.
Oppervlakte grond: 445m².
Woonoppervlakte: ca. 118m².
Inhoud woning excl. garage: ca. 437 m³.
Kozijnen: Houten kozijnen met enkele beglazing.
Verwarming/warmwater: HR CV ketel (2020, eigendom), warmwater boiler (2020, eigendom).
 

Souterrain: Hier bevindt zich een provisiekelder.

Begane grond: Entreehal voorzien van een tegelvloer. Meterkast. L-vormige woonkamer voorzien van een parketvloervloer en een sfeervolle kachel. Serre met toegang tot het overdekte terras en de ruime achtertuin. Separate keuken met keukenopstelling, welke is geplaatst in een wandopstelling en voorzien van een kookplaat, afzuiging en magnetron. Middels een portaal is de moderne, geheel betegelde badkamer te bereiken. Deze is voorzien van een douche, toilet, wastafel en vloerverwarming. Ruime garage. 

Eerste verdieping: Overloop. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers welke allen zijn voorzien van een laminaatvloer. Geheel betegelde badkamer met ligbad, wastafel, douchecabine en toilet.

Tweede verdieping: De tweede verdieping is bereikbaar vlizo trap. Hier bevindt zich een bergzolder. Tevens is hier de HR CV ketel geïnstalleerd.

Tuin: Ruime achtertuin voorzien van een overdekt terras, garage/berging (ca. 30m²), gazon en schuur. 

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!

Referentie nummer: 6011SE024
Adres: Antoniusstraat 24
Woonplaats: Ell
Postcode: 6011SE
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Tussenwoning
Prijs: (vraagprijs) € 179.000  k.k