Bel me terug

Oranjelaan 1, Maasbracht

  • |
  • |

RUIME HALFVRIJSTAANDE WONING MET GESCHAKELDE GARAGE EN OVERKAPPING GELEGEN OP EEN GOEDE LOCATIE IN EEN RUSTIGE STRAAT.

De woning is op de begane grond o.a. voorzien van een ruime L-vormige woonkamer met schuifpui en moderne open keuken (2019). Op de eerste etage bevinden zich de slaapkamers en een ruime badkamer voorzien van alle gemakken. De tweede verdieping is middels vaste trap te bereiken. Mooie, onderhoudsvriendelijke achtertuin welke is voorzien van een ruim overdekt terras, houten tuinberging en borders met planten, bloemen en struiken. De tuin is geheel omheind waardoor u in alle privacy kunt vertoeven. 

Gelegen nabij alle voorzieningen en de havenboulevard. Door de centrale ligging ten opzichte van diverse uitvalswegen, waaronder de A2 en de A73, zijn steden zoals Roermond, Venlo, Düsseldorf, Heerlen, Eindhoven en Maastricht goed en snel bereikbaar.

Nieuwsgierig geworden naar deze mooie woning? Maak gerust een afspraak.

Bouwjaar: 1999.
Inhoud: ca. 435m³.
Woonoppervlakte: ca. 109m².
Perceeloppervlakte: 310m².
Overige inpandige ruimte: ca. 18m².
Gebouw gebonden buitenruimte: ca. 23m².
Externe bergruimte: ca. 10m².
Verwarming: HR combi CV ketel (2016, eigendom), WTW-installatie.
Isolatie: Dakisolatie, vloerisolatie, muurisolatie, dubbelglas.
Kozijnen: Houten kozijnen met dubbele beglazing en rolluiken. 

Begane grond: Entreehal voorzien van een laminaatvloer, meterkast, trapopgang naar de eerste verdieping en keurige geheel betegelde toiletruimte met fonteintje. Middels de entreehal bereikt u de ruime L-vormige woonkamer met erker welke eveneens is voorzien van een mooie laminaatvloer. Aan de achterzijde van de woonkamer bevindt zich een schuifpui welke u toegang biedt tot het royale overdekte terras en de mooie onderhoudsvriendelijke tuin. Open keuken met keukenopstelling welke is geplaatst in een hoekopstelling. Als apparatuur heeft men gekozen voor een 4-pits gasfornuis, afzuiging, koelkast, combimagnetron en vaatwasser. Tussenportaal met aansluitingen voor wassen en drogen, tevens is de ruime garage met tegelvloer te bereiken middels het tussenportaal. 

Eerste verdieping: Overloop. Bergkast. 2 (3) slaapkamers waarvan er 1 is voorzien van en airco en een kastenwand. Huidige bewoners hebben 2 slaapkamers samengevoegd tot 1 slaapkamer. Keurige geheel betegelde badkamer welke is voorzien van een hoekbad, toilet, douche en wastafel, bergruimte.

Tweede verdieping: Middels vaste trap is de tweede verdieping te bereiken, hier bevindt zich een bergzolder, met mogelijkheid tot extra slaapkamer. Tevens is hier de HR combi CV ketel (2016) en de WTW-installatie geïnstalleerd. 

Tuin: Mooie, onderhoudsvriendelijke achtertuin welke is voorzien van een ruim overdekt terras, houten tuinberging en borders met planten, bloemen en struiken. De tuin is geheel omheind waardoor u in alle privacy kunt vertoeven. Aan de achterzijde heeft u vrij uitzicht over de landerijen.

 

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!

Referentie nummer: 6051ND001
Adres: Oranjelaan 1
Woonplaats: Maasbracht
Postcode: 6051ND
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Halfvrijstaande woning
Prijs: (vraagprijs) € 329.000  k.k