Bel me terug

Oranjestraat 14, Echt

  • |
  • |

STARTERS OPGELET!!! RUIME 2-ONDER-1-KAP WONING MET 4 SLAAPKAMERS GELEGEN IN EEN RUSTIGE WOONOMGEVING OP LOOPAFSTAND VAN HET CENTRUM VAN ECHT!!

Deze woning dient gemoderniseerd te worden. 

Op de begane grond is de woning o.a. voorzien van een doorzon woonkamer, separate keuken en bijkeuken. De eerste verdieping beschikt over 4 ruime slaapkamers en een badkamer. Ruime achtertuin met berging, terras en een diversiteit aan planten, bloemen en struiken. Middels de oprit is de tuin te bereiken. De tuin is geheel omheind waardoor u over voldoende privacy beschikt.

De woning is gelegen op een rustige locatie nabij alle voorzieningen. Openbaar vervoer, belangrijke uitvalswegen (A2, A73 en N295), winkels, scholen en sportfaciliteiten zijn binnen enkele minuten bereikbaar.

Alleen een bezichtiging geeft een juiste weergave van de woning. Wij laten het u graag zien!

Bouwjaar: 1958.
Inhoud: ca. 416m³.
Woonoppervlakte: ca. 107m².
Perceeloppervlakte: 242m².
Verwarming: CV ketel.
Isolatie: Dubbele beglazing.
Kozijnen: Grotendeels kunststof kozijnen met dubbele beglazing en gedeeltelijk rolluiken. 

Souterrain: Hier bevindt zich een provisiekelder.

Begane grond: Entreehal met meterkast, toiletruimte, en toegang tot de eerste verdieping en de provisiekelder. Ruime doorzonwoonkamer voorzien van een keurige laminaatvloer. Separate keuken met keukenopstelling, welke is geplaatst in een hoekopstelling. Er is de navolgende apparatuur aanwezig; 4 pits gasfornuis, afzuiging, koelkast en combioven. Achter de keuken bevindt zich de ruime bijkeuken, hier is tevens de warm watergeiser geplaatst.

Eerste verdieping: Middels de overloop heeft u toegang tot een 4-tal slaapkamers en een badkamer. De slaapkamers zijn allen ruim van opzet. De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een douche en een wastafel.

Tweede verdieping: Bergzolder te bereiken middels vlizotrap. Hier is tevens de CV ketel geïnstalleerd. 

Tuin: Ruime achtertuin met berging, terras en een diversiteit aan planten, bloemen en struiken. Middels de oprit is de tuin te bereiken. De tuin is geheel omheind waardoor u over voldoende privacy beschikt.

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!

Referentie nummer: 6101HX014
Adres: Oranjestraat 14
Woonplaats: Echt
Postcode: 6101HX
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Halfvrijstaande woning
Prijs: (vraagprijs) VERKOCHT