Bel me terug

Houtstraat 59A, Echt

  • |
  • |

INSTAPKLAAR EN KEURIG AFGEWERKT VRIJSTAAND JAREN '50 WOONHUIS MET AUTHENTIEKE DETAILS, GELEGEN OP EEN RUIM PERCEEL. 

De woning is op de begane grond o.a. voorzien van een sfeervolle woonkamer ensuite, moderne keuken en bijkeuken. De eerste verdieping beschikt over ruime slaapkamers en een ruime, moderne badkamer voorzien van alle gemakken. De tweede verdieping is te bereiken middels vaste trap, hier bevindt zich nog een volwaardige slaapkamer. De tuin is ingericht met diverse terrassen waarvan 1 voorzien van een sfeervolle overkapping, een ruim gazon, tuinberging en borders met planten, bloemen en struiken. Optimaal genieten van rust en privacy.... Dat is wat deze tuin u te bieden heeft. 

De kern Pey is een zelfstandige parochie en kent een rijk verenigingsleven. In de kern Pey is een basisschool aanwezig en vindt u tevens een klein doch divers winkelaanbod met o.a. een supermarkt, huisartsenpraktijken, tandartsenpraktijken en een apotheek. Openbaarvervoer, belangrijke uitvalswegen (A2, A73 en N295), NS station, winkels, scholen en sportfaciliteiten zijn binnen enkele minuten bereikbaar.

Alleen een bezichtiging geeft een juiste weergave van de woning. Wij laten het u graag zien!

Bouwjaar: 1958.
Inhoud: ca. 476m³.
Woonoppervlakte: ca. 129m².
Perceeloppervlakte: 610m².
Verwarming: HR combi CV ketel (2011, eigendom), vloerverwarming.
Isolatie: Dak-muur-vloer isolatie, dubbel glas.
Kozijnen: Houten/kunststof kozijnen met dubbele beglazing en rolluiken.
Definitief energielabel: C. 

Souterrain: Hier bevindt zich de provisiekelder.

Begane grond: Ruime entreehal voorzien van een plavuizenvloer met vloerverwarming, meterkast en trapopgang naar de eerste verdieping. Middels de entreehal is de ruime, sfeervolle woonkamer ensuite te bereiken. De woonkamer beschikt over een houten planken vloer en authentieke schuifdeuren. Middels openslaande deuren is de mooie achtertuin en buitenterras te bereiken. Separate keuken voorzien van een plavuizenvloer met vloerverwarming en mooie keukenopstelling welke is geplaatst in een hoekopstelling. Als apparatuur heeft men gekozen voor een vaatwasser, 6-pits gasfornuis, afzuiging, oven en koelkast, tevens beschikt de keuken over 2 muurkasten. moderne toiletruime met vloerverwarming, zwevend toilet en fonteintje. Via de keuken bereikt u de achtergelegen berging/bijkeuken, hier is de HR combi CV ketel geïnstalleerd. 

Eerste verdieping: Middels de overloop zijn 2 slaapkamers en de badkamer te bereiken. De slaapkamers zijn beide ruim van opzet en voorzien van een mooie eikenhouten plankenvloer en muurkasten. Royale, moderne badkamer met inloopdouche, vrijstaand ligbad, toilet, wastafel met meubel en vloerverwarming. 

Tweede verdieping: De tweede verdieping is middels vaste trap te bereiken. Hier bevindt zich de ruime 3e slaapkamer welke is voorzien van een ruime dakkapel. 

Tuin: Optimaal genieten van rust en privacy.... Dat is wat deze riante tuin u te bieden heeft. De tuin is ingericht met diverse terrassen waarvan 1 voorzien van een sfeervolle overkapping, een ruim gazon, tuinberging en borders met planten, bloemen en struiken. Kortom de achtertuin complimenteert dit authentieke woonhuis. 

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!

Referentie nummer: 6102BE59A
Adres: Houtstraat 59A
Woonplaats: Echt
Postcode: 6102BE
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Vrijstaand woonhuis
Prijs: (vraagprijs) € 345.000  k.k