Bel me terug

Cederstraat 22, Echt

  • |
  • |

RUIME, GOED ONDERHOUDEN TUSSENWONING MET TUINBERGING GELEGEN IN EEN RUSTIGE KINDVRIENDELIJKE WOONOMGEVING, NABIJ ALLE VOORZIENINGEN.

De begane grond is o.a. voorzien van een royale, sfeervolle L-woonkamer met aanbouw en moderne keukenopstelling met kookeiland. De eerste verdieping beschikt over 3 ruime slaapkamers, een moderne badkamer en wasruimte. Middels vaste trap is de tweede verdieping te bereiken, hier bevindt zich een royale 4e slaapkamer. Ruime onderhoudsvriendelijke achtertuin welke is voorzien van sierbestrating, tuinberging en borders met planten, bloemen en stuiken. De tuin is middels achteringang bereikbaar en geheel omheind waardoor u over voldoende privacy beschikt. 

Deze woning is nabij het centrum van Echt gelegen, met winkels, scholen en alle overige openbare voorzieningen om de hoek. Belangrijke uitvalswegen (A2, A73 en N295) zijn binnen enkele minuten bereikbaar.

Alleen een bezichtiging geeft een juiste weergave van de woning. Wij laten het u graag zien!

Bouwjaar: 1971.
Inhoud: ca. 490m³.
Woonoppervlakte: ca. 149m².
Perceeloppervlakte: 206m².
Verwarming: HR combi CV ketel (2002, eigendom), vloerverwarming (begane grond).
Isolatie: Spouwmuur, grotendeels dubbel glas.
Kozijnen: Houten kozijnen met grotendeels dubbele beglazing en rolluiken.
Energielabel: C (definitief). 

Begane grond: Entreehal voorzien van een tegelvloer, meterkast, moderne toiletruimte met fonteintje, trapkast en trapopgang naar de eerste verdieping. Middels de hal betreed u de ruime en sfeervolle woonkamer met aanbouw welke is voorzien van een pvc vloer met vloerverwarming. Open keuken met  pvc vloer met vloerverwarming en moderne keukenopstelling welke is geplaatst in een wandopstelling en kookeiland. Als apparatuur heeft men gekozen voor een vaatwasser, 5-pits gasfornuis, afzuiging, koelkast, diepvries en combimagnetron. Middels openslaande tuindeuren heeft u toegang tot de ruime onderhoudsvriendelijke achtertuin. 

Eerste verdieping: Middels de overloop heeft u toegang tot een 3-tal mooie slaapkamers, allen voorzien van een mooie laminaatvloer en 1 slaapkamer voorzien van airco. De moderne badkamer voorzien van ligbad, inloopdouche en 2e toilet en wastafel. Washok met aansluitingen voor wassen en drogen. 

Tweede verdieping: Middels vaste trap heeft men toegang tot de 2e verdieping. Hier vindt u de royale 4e slaapkamer voorzien van een laminaatvloer. Tevens bevindt zich hier in een aparte ruimte de opstelling van de HR combi CV ketel.

Tuin: Ruime onderhoudsvriendelijke achtertuin welke is voorzien van sierbestrating, tuinberging en borders met planten, bloemen en stuiken. De tuin is middels achteringang bereikbaar en geheel omheind waardoor u over voldoende privacy beschikt. 

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!

Referentie nummer: 6101JS022
Adres: Cederstraat 22
Woonplaats: Echt
Postcode: 6101JS
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Tussenwoning
Prijs: (vraagprijs) VERKOCHT