Bel me terug

Waldfeuchterbaan 10, Maria-Hoop

  • |
  • |

OP EEN ZEER FRAAIE LANDELIJKE LOCATIE NABIJ BOSGEBIEDEN GELEGEN, HALF VRIJSTAAND WOONHUIS MET GARAGE!! 

EEN ECHT LIEFHEBBERSOBJECT!!!

De woning is op de begane grond o.a. voorzien van een sfeervolle woonkamer, moderne keuken, bijkeuken, slaapkamer en moderne badkamer. Op de eerste verdieping beschikt u over een ruime slaapkamer. De tuin bevindt zich aan de voor-,achter- en zijkant van de woning en is voorzien van diverse terrassen, binnenplaats, garage met kelder en overkapping, en borders met planten, bloemen en struiken. De tuin is aan de voor-,achter- en zijkant geheel vrij gelegen waardoor u alle privacy heeft en kunt genieten van het uitzicht over de landerijen.

Landelijk gelegen, maar toch binnen korte tijd op grote ontsluitingswegen, waardoor Roermond, Sittard maar ook Eindhoven, Venlo en Maastricht binnen handbereik zijn.

Alleen een bezichtiging geeft u de juiste weergave van de woning. Wij laten het graag zien!

Bouwjaar: 1930.
Inhoud: ca. 392m³.
Woonoppervlakte: ca. 83m².
Perceeloppervlakte: 464m².
Externe bergruimte: ca. 43m².
Verwarming: Combi CV ketel (2017, huur).
Isolatie: Grotendeels dubbele beglazing.
Kozijnen: Houten kozijnen met grotendeels dubbele beglazing. 

Begane grond: Entreehal met meterkast en trapopgang naar de eerste verdieping.  Middels de hal is de knusse woonkamer te bereiken. Separate keuken met mooie keukenopstelling welke is geplaatst in een hoekopstelling. Als apparatuur is er gekozen voor een afwasmachine, combioven, 4-pits gasfornuis, koelkast. De keukenopstelling is voorzien van een granietenblad. Keurige slaapkamer. Geheel betegelde badkamer voorzien van een wastafel met meubel en douche. Moderne geheel betegelde toiletruimte met fonteintje. Bijkeuken voorzien van de aansluitingen voor wassen en drogen, tevens is hier de CV ketel geïnstalleerd. Ruime garage met zolder voorzien van overkapping en toegang tot de kelder.

Eerste verdieping: Overloop met kastenwand en toegang tot de ruime slaapkamer welke eveneens is voorzien van twee kastenwanden. 

Tuin: De tuin bevindt zich aan de zij- en achterkant van de woning en is voorzien van diverse terrassen, binnenplaats, garage met kelder en overkapping, en borders met planten, bloemen en struiken. De tuin is aan de voor-,achter- en zijkant geheel vrij gelegen waardoor u alle privacy heeft en kunt genieten van het uitzicht over de landerijen.

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!

Referentie nummer: 6105BM010
Adres: Waldfeuchterbaan 10
Woonplaats: Maria-Hoop
Postcode: 6105BM
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Halfvrijstaande woning
Prijs: (vraagprijs) VERKOCHT