Bel me terug

Stevensweerterweg 25, Maasbracht

  • |
  • |

RUIME, SFEERVOLLE EN GOED ONDERHOUDEN VRIJSTAAND WOONHUIS MET GARAGE EN CARPORT GELEGEN IN EEN RUSTIGE WOONOMGEVING NABIJ ALLE VOORZIENINGEN. 

Deze leuke woning beschikt op de begane grond over een ruime woonkamer met aanbouw, open keuken, bijkeuken, en een slaapkamer/multifunctionele ruimte op de begane grond. De eerste verdieping beschikt over keurige slaapkamers, ruime badkamer en een berging. Semi vaste trap naar de 2e verdieping.

MOGELIJKHEID TOT LEVENSLOOPBESTENDIG WONEN!!

Gelegen nabij alle voorzieningen en de havenboulevard. Door de centrale ligging ten opzichte van diverse uitvalswegen, waaronder de A2 en de A73, zijn steden zoals Roermond, Venlo, Düsseldorf, Heerlen, Eindhoven en Maastricht goed en snel bereikbaar.

Nieuwsgierig geworden naar deze mooie woning? Maak gerust een afspraak.

Bouwjaar: 1968.
Inhoud: ca. 550m³.
Woonoppervlakte: ca. 125m².
Perceeloppervlakte: 325m².
Verwarming: HR combi CV ketel.
Kozijnen: Houten/kunststof kozijnen met grotendeels dubbele beglazing. 

Begane grond: Entreehal met meterkast, trapkast, toiletruimte met fonteintje en trapopgang naar de eerste verdieping. Gezellige woonkamer met aanbouw welke voorzien is van een mooie planken parketvloer. Middels openslaande tuindeuren heeft u toegang tot het ruime buitenterras. De keuken is geplaatst in een wandopstelling en is voorzien van een koelkast, vaatwasser, kookplaat en afzuigkap. Praktische ruime bijkeuken welke is voorzien van witgoed aansluiting. Garage welke is voorzien van een elektrische kantelpoort. Carport. Multifunctionele ruimte welke nu in gebruik is als slaapkamer (ca. 20m² deze ruimte kan eenvoudig inpandig uitgebreid worden) welke voorzien is van een inloopkast. 

Eerste verdieping: Middels de overloop heeft u toegang tot 2 ruime slaapkamers, badkamer en berging. De royale badkamer is ingericht met een douchecabine, wastafel met meubel, toilet en bidet. 

Tweede verdieping: De tweede verdieping is middels semi vaste trap te bereiken, hier bevindt zich een bergruimte, tevens is hier de CV ketel geïnstalleerd.

Tuin: Gezellig onderhoudsvriendelijke achtertuin welke is voorzien van een terras en gazon. De tuin is geheel omheind en biedt volledige privacy. Op het ruime buitenterras is het heerlijk vertoeven.

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!

Referentie nummer: 6051GP025
Adres: Stevensweerterweg 25
Woonplaats: Maasbracht
Postcode: 6051GP
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Vrijstaand woonhuis
Prijs: (vraagprijs) € 285.000  k.k