Bel me terug

Groenstraat 10, Born

  • |
  • |

RUIME, SFEERVOLLE EN INSTAPKLARE HALFVRIJSTAANDE WONING MET GARAGE, OVERDEKT TERRAS EN BERGING, GELEGEN OP EEN GUNSTIGE LOCATIE NABIJ ALLE VOORZIENINGEN.

De woning is op de begane grond o.a. voorzien van een gezellige woonkamer en separate keuken. De eerste verdieping beschikt over 3 ruime slaapkamers en een badkamer. Op de tweede verdieping welke middels vaste trap is te bereiken bevindt zich de 4e slaapkamer. Ruime onderhoudsvriendelijke achtertuin voorzien van een ruim overdekt terras, sierbestrating, gazon, berging en tuinpaviljoen. De tuin welke middels een zij-ingang te bereiken is, is geheel omheind waardoor u er in alle privacy kunt vertoeven. 

Perfecte ligging ten opzichte van winkels, supermarkt, busstation en scholen. Born kent een uitgebreid voorzieningenniveau en uitvalswegen richting autosnelweg A2 liggen nabij waardoor steden als Eindhoven, Venlo, Maastricht en Heerlen gemakkelijk bereikbaar zijn.

Alleen een bezichtiging geeft een juiste weergave van de woning. Wij laten het u graag zien!

Bouwjaar: 1972.
Inhoud: ca. 385m³.
Woonoppervlakte: ca. 122m².
Perceeloppervlakte: 237m².
Externe bergruimte: ca. 25m².
Verwarming: Vaillant combi CV ketel (2016, eigendom). 
Isolatie: Dak-vloer-muur isolatie. 
Kozijnen: Houten kozijnen met grotendeels dubbele beglazing met gedeeltelijk rolluiken. 
 

Begane grond: Entreehal, toiletruimte met fonteintje, garderobenis, trapopgang naar de eerste verdieping, meterkast en toegang tot de leefkeuken. De sfeervolle woonkamer is voorzien van een mooie lichte laminaatvloer. De separate keuken is voorzien van een aanbouwkeuken welke is geplaatst in een wandopstelling. Er is de navolgende apparatuur aanwezig: Gaskookplaat 4-pits, afzuigkap, vaatwasser, spoelbak en koelkast. Vanuit de keuken is het overdekte terras en tuin toegankelijk. De ruime garage met kantelpoort en loopdeur is via de tuin te bereiken of via een poort aan de voorzijde vanuit de oprit. 

Eerste verdieping: Overloop met toegang tot badkamer en 3 slaapkamers. De slaapkamers zijn: 13 m2, 13 m2 en 10 m2 waarvan de twee grootste zijn voorzien van inbouwkasten.
Alle slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer. De geheel betegelde badkamer is voorzien van een douche en wastafel met meubel. Wasruimte met aansluitingen voor wassen en drogen. 

Tweede verdieping: De tweede verdieping is te bereiken middels vaste trap, hier bevindt zich een volwaardige 4e slaapkamer met dakraam. De vloer is voorzien van een laminaatvloer. 

Tuin: Ruime onderhoudsvriendelijke achtertuin welke is voorzien van een ruim overdekt terras, sierbestrating, gazon, berging en tuinpaviljoen. De tuin is middels zij-ingang te bereiken en is geheel omheind waardoor u er in alle privacy kunt vertoeven. Garage en ruime oprit welke mogelijkheid biedt om meerdere auto's te parkeren. 

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!

Referentie nummer: 6121KL010
Adres: Groenstraat 10
Woonplaats: Born
Postcode: 6121KL
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Halfvrijstaande woning
Prijs: (vraagprijs) € 249.000  k.k