Bel me terug

Oude Rijksweg Zuid 11B, Susteren

  • |
  • |

RUIME, MODERNE VRIJSTAANDE WONING MET KANTOORRUIMTE, ZWEMBAD, OVERDEKT TERRAS EN VRIJ UITZICHT AAN DE ACHTERZIJDE OVER DE LANDERIJEN. DEZE MOOIE WONING BESCHIKT OVER EEN HOOG AFWERKINGSNIVEAU EN OVER ALLE LUXE EN COMFORT!

De begane grond is voorzien van een riante, lichte woonkamer met gashaard en schuifpui, moderne open keuken voorzien van alle gemakken en kantoor-/werkruimte. De eerste beschikt over 4 ruime slaapkamers, moderne badkamer en separaat toilet. De tweede verdieping is bereikbaar middels vaste trap en kan gebruikt worden als hobby-/multifunctionele ruimte. De prachtige tuin met vrij uitzicht aan de achterzijde is gelegen op het zuidoosten en biedt, door de ruimte veel rust en privacy. De tuin is voorzien van een gazon, berging, overdekt terras, zwembad en borders met vaste beplanting. Tevens is de tuin bereikbaar middels 2 zij-ingangen. 

Susteren beschikt over een mooie kern met diverse winkels, scholen, treinstation en een uitstekende verbinding met de A2 en A76 waardoor Maastricht/Eindhoven en Venlo makkelijk bereikbaar zijn.

Alleen een bezichtiging geeft u de juiste weergave van de woning. Wij laten het graag zien!

Bouwjaar: 2010.
Inhoud: ca. 954m³.
Woonoppervlakte: ca. 270m².
Perceeloppervlakte: 665m².
Verwarming: Nefit combi CV ketel (2019, eigendom), airco.
Isolatie: Volledig geïsoleerd, dubbele beglazing.
Kozijnen: Kunststof kozijnen met dubbele beglazing en gedeeltelijk rolluiken.
Definitief energielabel: A.
De woning beschikt over een camerasysteem en 20 zonnecellen. 
 

Begane grond: Entree via de ruime hal met trapopgang naar de eerste verdieping, garderobe nis, meterkast en toiletruimte met fonteintje. Middels de hal bereikt u de werk-/kantoorruimte welke aan de voorzijde van de woning is gelegen, deze is tevens middels de oprit en zijingang te bereiken. Via de hal betreed u de ruime keuken met moderne keukenopstelling deze is geplaatst in een dubbele wandopstelling. Als apparatuur is er gekozen voor een koffiezetapparaat, vaatwasser, combi magnetron met stoompunt, inductiekookplaat en afzuiging. Het granieten werkblad complementeert het geheel. De keuken staat in open verbinding met de riante woonkamer en zijn beide voorzien van een mooie plavuizenvloer. De woonkamer is voorzien van een trapkast en gashaard. Opvallend is het vele lichtinval in de woonkamer door de riante schuifpui aan de achterzijde van de woning.  Riant overdekt terras welke helemaal afgesloten kan worden. 

Eerste verdieping: Overloop met toegang tot 4 ruime slaapkamers welke alle zijn voorzien van een grindvloer. Moderne badkamer met hoekbad, douche en wastafel met meubel. Separate geheel betegelde toiletruimte met zwevend toilet. 

Tweede verdieping: De tweede verdieping is middels vaste trap te bereiken, biedt verrassend veel ruimte en kan prima als hobby-/multifunctionele ruimte worden gebruikt. De zolder is voorzien van een grindvloer, bergkasten, aansluitingen voor wassen en drogen en de Nefit combi CV ketel (2019).

Tuin: De prachtige tuin met vrij uitzicht aan de achterzijde is gelegen op het zuidoosten en biedt, door de ruimte veel rust en privacy. De tuin is voorzien van kunstgras, berging, overdekt terras, zwembad (7,35 x 3,5 x 1,60m) en borders met vaste beplanting. Tevens is de tuin bereikbaar middels 2 zij-ingangen. 

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!

Referentie nummer: 6114RC11B
Adres: Oude Rijksweg Zuid 11B
Woonplaats: Susteren
Postcode: 6114RC
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Vrijstaand woonhuis
Prijs: (vraagprijs) € 589.000  k.k