Bel me terug

Dorpsstraat 43, Ohe en Laak

  • |
  • |

KARAKTERISTIEKE, SFEERVOLLE, VRIJSTAANDE BOERDERIJWONING MET RUIME GARAGE GELEGEN OP EEN RUIM PERCEEL!   UITERST GESCHIKT VOOR HET HOUDEN VAN KLEINVEE. 

AAN DE ACHTERZIJDE HEEFT U VRIJ UITZICHT. 

De woning is op de begane grond o.a. voorzien van een sfeervolle woonkamer met haard, mooie leefkeuken, werk-/studeerkamer, moderne badkamer en diverse bergruimtes. De eerste verdieping beschikt over 3 ruime slaapkamers en een toiletruimte. Achter de woning bevindt zich de riante huisweide met berging. Vanuit hier heeft u weids uitzicht over het schitterende aangrenzende landschap.

Ohé en Laak is gelegen in een landelijke en waterrijke omgeving. Samen met het naburige Stevensweert, wordt deze omgeving een Eiland in de Maas genoemd, omdat beide dorpen gelegen zijn tussen twee rivierarmen van de Maas. Door de ontgrondingen zijn er veel Maasplassen rondom deze dorpen ontstaan, bijvoorbeeld de Teggerseplas en de Molenplas. Er is een voetgangers- en fietspontje in de Maas, waardoor de oversteek naar België snel gemaakt kan worden.
Het naastgelegen stadje Echt beschikt over voldoende voorzieningen en winkels. Bovendien is Ohé en Laak gemakkelijk bereikbaar, binnen 5 minuutjes met de auto bent u op de autosnelweg A2 en A73. 

Alleen een bezichtiging geeft u de juiste weergave van de woning. Wij laten het graag zien!

Bouwjaar: Oorspronkelijk 1920, in 2016 geheel verbouwd.
Inhoud: ca. 865m³.
Woonoppervlakte: ca. 169m².
Perceeloppervlakte: 3132m².
Overige inpandige ruimte: ca. 102m².
Externe bergruimte: ca. 9m².
Verwarming: HR combi CV ketel (2016, eigendom), airco, houtkachel.
Isolatie: Dakisolatie, spouwmuur, dubbelglas.
Kozijnen: Houten/kunststof kozijnen met dubbele beglazing en gedeeltelijk rolluiken.

Begane grond: Entreehal met tegelvloer en fraaie trapopgang naar de eerste verdieping. Middels de hal heeft men toegang tot de woonkamer en leefkeuken. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de ruime sfeervolle woonkamer met eikenhouten vloer, gezellige haard en rolluiken. Ruime leefkeuken voorzien van een mooie tegelvloer met vloerverwarming en landelijke keukenopstelling (2016), is geplaatst in een hoekopstelling en een eiland (ca. 2.20 x 1.25m), beide voorzien van een granieten werkblad. Als apparatuur is er gekozen voor een vaatwasser, oven, 5-pits gasfornuis en koel-vriescombinatie. Achter de keuken is er een bergruimte te vinden met tevens de HR combi CV ketel installatie. Via de keuken is de werk-/studeer-/hobbyruimte met bergkast te bereiken, deze ruimte is eveneens voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming. Moderne badkamer (2016) met ligbad, wastafel met meubel en inloopdouche. Separate toiletruimte met fonteintje. Portaal met de aansluitingen voor wassen en drogen, via het portaal is de royale bergzolder te bereiken. Riante garage met dubbele poort welke bereikbaar is middels het portaal en de tuin. 

Eerste verdieping: Ruime overloop met toegang tot 3 ruime slaapkamers en een toiletruimte. De slaapkamers zijn tot in de puntjes afgewerkt. Alle slaapkamers zijn voorzien van rolluiken en één slaapkamer is voorzien van airco. De moderne toiletruimte is voorzien van een zwevend toilet en wastafel met meubel. 

Tuin: Middels de dubbele poort aan de voorkant van de woning is de voordeur / zij-tuin te bereiken. Hier bevindt zich een terras. Achter de woning bevindt zich de ruime huisweide met berging, uiterst geschikt voor het houden van kleinvee. Vanuit hier heeft u weids uitzicht over het schitterende aangrenzende landschap.

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!

Referentie nummer: 6109AD043
Adres: Dorpsstraat 43
Woonplaats: Ohe en Laak
Postcode: 6109AD
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Vrijstaand woonhuis
Prijs: (vraagprijs) VERKOCHT