Bel me terug

Maasbrachterweg 79, Echt

  • |
  • |

GOED ONDERHOUDEN HALFVRIJSTAANDE SEMIBUNGALOW MET INPANDIGE GARAGE, CARPORT EN BERGING GELEGEN OP EEN PERCEEL VAN MAAR LIEFST 1685M².

De woning is geheel onderkelderd. De begane grond is o.a. voorzien van een royale woonkamer, moderne keuken, 2 ruime slaapkamers en een moderne badkamer. Op de eerste verdieping bevindt zich de 3e slaapkamer en 2 bergruimtes. De royale zonnige achtertuin is voorzien van een ruim terras, vrijstaande berging, carport, gazon en een diversiteit aan bomen, struiken, planten en bloemen. De tuin is geheel omheind waardoor u over voldoende privacy beschikt. 

De woning is gelegen op een rustige locatie nabij alle voorzieningen. Openbaar vervoer, belangrijke uitvalswegen (A2, A73 en N295), winkels, scholen en sportfaciliteiten zijn binnen enkele minuten bereikbaar.

Alleen een bezichtiging geeft een juiste weergave van de woning. Wij laten het u graag zien!

Bouwjaar: 1975.
Inhoud: ca. 850 m³.
Woonoppervlakte: ca. 153 m².
Inpandige berging: ca. 122 m².
Perceeloppervlakte: 1685m²
Verwarming/warmwater: CV ketel, warmtepomp, luchtverwarming, warmwater geiser, 2 airco's.
Kozijnen: Houten kozijnen met dubbele beglazing en rolluiken.
De woning is voorzien van 24 zonnepanelen.

Souterrain: De woning is geheel onderkelderd. Hier bevinden zich de inpandige garage, provisiekelder, wasruimte en een hobbykamer. Deze kelder is tevens via de tuin bereikbaar. 

Begane grond: Entreehal. Meterkast. Moderne toiletruimte met fonteintje. Royale woonkamer voorzien van deels parketvloer en deels leisteenvloer. Tevens beschikt de woonkamer over veel lichtinval door de grote raampartijen. Moderne keukenopstelling welke is geplaatst in een hoekopstelling. Als apparatuur heeft men gekozen voor een inductiekookplaat, vaatwasser, afzuiging en stoomoven. Middels de hal zijn 2 ruime slaapkamers te bereiken, voorzien van muurkasten. Moderne geheel betegelde badkamer welke is voorzien van een ligbad, douche, wastafel met meubel en toilet. Royale carport.

Eerste verdieping: Middels de overloop heeft u toegang tot de 3e slaapkamer met muurkast en 2 bergruimtes. 

Tuin: Royale zonnige achtertuin welke is voorzien van een ruim terras, vrijstaande berging, gazon en een diversiteit aan bomen, struiken, planten en bloemen. De tuin is geheel omheind waardoor u over voldoende privacy beschikt. 

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!

Referentie nummer: 6101XV079
Adres: Maasbrachterweg 79
Woonplaats: Echt
Postcode: 6101XV
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Halfvrijstaande woning
Prijs: (vraagprijs) VERKOCHT