Bel me terug

Graaf de Hompeschstraat 14, Ohe en Laak

  • |
  • |

UNIEK IN ZIJN SOORT!!

DEZE VRIJSTAANDE, HOOGWAARDIG AFGEWERKTE, MULTIFUNCTIONELE SPLITLEVEL WONING MET 2 GARAGES SPRINGT ER OP ALLE PUNTEN UIT EN ZAL U ZEKER DOEN VERRASSEN!!

De woning is o.a. voorzien van een sfeervolle, ruime woonkamer, moderne keuken voorzien van alle gemakken, kantoor-/studieruimte, 4 ruime slaapkamers en mooie badkamer. De mooie onder architectuur aangelegde tuin is rondom de woning gelegen en is voorzien van een overdekt terras, diverse zonne-en schaduwterrassen, vijverpartij en een diversiteit aan planten, bloemen en struiken. De tuin is middels de voorzijde van de woning te bereiken en via de 2e garage. Doordat de tuin geheel omheind is kunt u in alle privacy vertoeven. 

Deze  woning ligt nabij de plaatsen Echt/Maasbracht met alle voorzieningen. Binnen enkele minuten zijn uitvalswegen en A2, A73 en N276 bereikbaar. 

Alleen een bezichtiging geeft u de juiste weergave van de woning. Wij laten het graag zien!

Bouwjaar: 1981.
Inhoud: ca. 793m³.
Woonoppervlakte: ca. 150m².
Perceeloppervlakte: 490m².
Overige inpandige ruimte: ca. 87m².
Gebouw gebonden buiten ruimte: ca. 22m².
Externe bergruimte: ca. 6m².
Verwarming: HR combi CV ketel (eigendom, 2006).
Isolatie: Spouwmuur, dubbelglas, dakisolatie.
Kozijnen: Houten kozijnen met dubbele beglazing.
Zonnepanelen: 21 stuks. 
Alle inbouw armaturen: LED verlichting. 
Zonzijde: Screens/zonnescherm.

Niveau -2: Hier bevinden zich 3 bergruimtes (ca. 6, 12 en 7m²).

Niveau -1: Ruime inpandige garage welke middels inrit te bereiken is. Kruipruimte bereikbaar via poort voor opslag.

Niveau 0: Entreehal met mooie plavuizenvloer, meterkast en geheel betegelde toiletruimte met fonteintje. Middels de hal is de open keuken en riante woonkamer te bereiken. De sfeervolle woonkamer is ruim van opzet en voorzien van een mooie parketvloer, schuifpui met toegang tot het overdekte terras,  een gashaard welke centraal in de woonkamer is geplaatst. Ruime keuken met moderne keukenopstelling welke is geplaatst in een wandopstelling. Er is gekozen voor de navolgende apparatuur: koelkast, vaatwasser, inductie kookplaat, afzuiging en combimagnetron. 2e garage. 

Niveau 1 (tussenvloer): Zitkamer met mooie parketvloer.

Niveau 2: Middels de overloop heeft u toegang tot 3 slaapkamers welke alle ruim van opzet zijn. De master bedroom is voorzien van een garderobe. Geheel betegelde badkamer met ligbad, wastafel met meubel en toilet. Zolderberging bereikbaar via de master bedroom. 

Niveau 3 (tussenvloer): Hier bevindt zich een 4e slaap/studiekamer (ca. 14m²). 

Niveau 4: Bergzolder waar tevens de HR combi CV ketel is geplaatst. 

Tuin: De onder architectuur aangelegde tuin is rondom de woning gelegen. De achtertuin is voorzien van een verlichtingsplan, overdekt terras, diverse zonne-en schaduwterrassen, sproeisysteem, vijverpartij en een diversiteit aan planten, bloemen en struiken. De tuin is middels de voorzijde van de woning en de garage te bereiken. De woning beschikt over 2 opritten geschikt voor 3 auto's, welke parkeren op eigen terrein biedt. De aansluiting naar de openbare weg is geheel beklinkerd. 

 

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!

Referentie nummer: 6109AK014
Adres: Graaf de Hompeschstraat 14
Woonplaats: Ohe en Laak
Postcode: 6109AK
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Vrijstaand woonhuis
Prijs: (vraagprijs) VERKOCHT