Bel me terug

Schilbergerstraat 38, Echt

  • |
  • |

MARKANTE, LEVENSLOOPBESTENDIGE, VRIJSTAANDE JAREN '30 WONING MET GARAGE, ZWEMBAD EN AUTHENTIEKE DETAILS GELEGEN NABIJ ALLE VOORZIENINGEN IN DE KERN PEIJ. 

Deze sfeervolle woning is voorzien van alle gemakken. De begane grond beschikt over een riante L-vormige woonkamer, leefkeuken, slaapkamer en moderne badkamer. Op de eerste verdieping bevinden zich 2 slaapkamers. Rondom de woning ligt een fraai verzorgde tuin met zwembad, diverse terrassen, gazon en een diversiteit aan planten, bloemen en struiken. De tuin is geheel omheind waardoor u over voldoende privacy beschikt. 

De kern Pey is een zelfstandige parochie en kent een rijk verenigingsleven. In de kern Pey is een basisschool aanwezig en vindt u tevens een klein doch divers winkelaanbod met o.a. een supermarkt, huisartsenpraktijken, tandartsenpraktijken en een apotheek. Openbaarvervoer, belangrijke uitvalswegen (A2, A73 en N295), NS station, winkels, scholen en sportfaciliteiten zijn binnen enkele minuten bereikbaar.

Alleen een bezichtiging geeft een juiste weergave van de woning. Wij laten het u graag zien!

Bouwjaar: 1939.
Inhoud woning: ca. 551m³.
Woonoppervlakte: ca. 155m².
Perceeloppervlakte: 862m².
Overige inpandige ruimte: ca. 97m².
Verwarming: HR combi CV ketel (2015, eigendom).
Isolatie: Dakisolatie, muurisolatie.
Kozijnen: Houten kozijnen met dubbele beglazing. 

Souterrain: Provisiekelder. 

Begane grond: Bij binnenkomst treft u allereerst de ontvangsthal met glas-in-lood details, meterkast en toegang tot de woonkamer alsmede de eerste verdieping. Vervolgens treft u de ruime L-vormige woonkamer (ca. 44m²), dankzij het lichtinval een prettige ruimte. Tevens is de woonkamer voorzien van een authentieke tegelvloer met vloerverwarming. Vervolgens gaat u de riante open woonkeuken (ca. 20m²) binnen. De complete keuken met keukenopstelling is geplaatst in een hoekopstelling en voorzien van een koelkast, oven, keramische kookplaat en afzuiging. Tevens is de keuken eveneens voorzien van vloerverwarming. Middels tussenhal is de badkamer te bereiken. De moderne geheel betegelde badkamer is voorzien van een ligbad, douche, wastafel met meubel, toilet en vloerverwarming. Berging met de opstelling van de CV ketel. Via de keuken betreed u de ruime slaapkamer. Achter de woning bevindt zich de ruime garage, de ruime berging (ca. 36m²) is voorzien van een zolderruimte.

Eerste verdieping: Middels de overloop heeft u toegang tot een 2-tal ruime slaapkamers een een toiletruimte met fonteintje. De slaapkamers zijn beide zijn voorzien van een mooie plankenvloer en één slaapkamer is voorzien van muurkasten.

Tweede verdieping: Bergzolder bereikbaar middels vlizotrap. 

Tuin: Rondom de woning ligt een fraai verzorgde tuin met zwembad (4,5 x 10m), diverse terrassen, gazon en een diversiteit aan planten, bloemen en struiken. De tuin is geheel omheind waardoor u over voldoende privacy beschikt. 

 

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!

Referentie nummer: 6102AJ038
Adres: Schilbergerstraat 38
Woonplaats: Echt
Postcode: 6102AJ
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Vrijstaand woonhuis
Prijs: (vraagprijs) € 395.000  k.k