Bel me terug

Op Koye 22, Susteren

  • |
  • |

IN EEN RUSTIGE EN KINDVRIENDELIJKE WOONOMGEVING STAAT DEZE INSTAPKLARE HOEKWONING MET GESCHAKELDE GARAGE, BERGING EN RIANTE OVERKAPPING!!

Deze woning is op de begane grond o.a. voorzien van een L-vormige woonkamer met houtkachel, open keuken en bijkeuken. De eerste verdieping beschikt over 3 keurige slaapkamers en een geheel betegelde badkamer. Ruime onderhoudsvriendelijke achtertuin welke is voorzien van een riant overdekt terras (ca. 38m²) welke helemaal afgesloten kan worden, gazon, houten tuinberging en bestrating. De tuin is geheel omheind waardoor u voldoende privacy heeft. 

Susteren beschikt over een mooie kern met diverse winkels, scholen, treinstation en een uitstekende verbinding met de A2 en A76 waardoor Maastricht/Eindhoven en Venlo makkelijk bereikbaar zijn.

Alleen een bezichtiging geeft u de juiste weergave van de woning. Wij laten het graag zien!

Bouwjaar: 1989.
Inhoud: ca. 410m³.
Woonoppervlakte: ca. 86m².
Gebouwgebonden buitenruimte: ca. 38m².
Overige inpandige ruimte: ca. 43m².
Externe bergruimte: ca. 20m².
Perceeloppervlakte: 250m².
Verwarming: AWB HR combi CV ketel (2009, eigendom).
Kozijnen: Houten kozijnen met dubbele beglazing (gedeeltelijk HR ++ beglazing) en gedeeltelijk rolluiken. 
Isolatie: Dak-muur-vloerisolatie, dubbelglas.
Energielabel: B (definitief). 

Begane grond: Entreehal met laminaatvloer, meterkast, trapopgang naar de eerste etage en moderne toiletruimte met zwevend toilet. Middels de hal bereikt u de L-vormige woonkamer welke eveneens is voorzien van een laminaatvloer en een houtkachel. Open keuken met keurige keukenopstelling welke is geplaatst in een hoekopstelling. Er is de navolgende apparatuur aanwezig: koelkast, vaatwasser, afzuigkap, combimagnetron en 4-pits gasfornuis. Bijkeuken met keukenblok en aansluitingen voor wassen en drogen. Via de bijkeuken is het riante terras met overkapping bereikbaar. Ruime garage met elektrisch bedienbare kantelpoort en loopdeur. 

Eerste verdieping: Middels de overloop heeft u toegang tot een 3-tal slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn alle voorzien van een keurige laminaatvloer. De masterbedroom is voorzien van een airco en één slaapkamer van een kastenwand. Geheel betegelde badkamer met ligbad, wastafel met meubel en douchecabine. 

Tweede verdieping: Bergzolder bereikbaar middels vlizotrap. Hier is tevens de AWB HR combi CV ketel geïnstalleerd. 

Tuin: Ruime onderhoudsvriendelijke achtertuin welke is voorzien van een riant overdekt terras welke helemaal afgesloten kan worden, gazon, houten tuinberging en bestrating. De tuin is geheel omheind waardoor u voldoende privacy heeft. 

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!

Referentie nummer: 6114AZ022
Adres: Op Koye 22
Woonplaats: Susteren
Postcode: 6114AZ
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Hoekwoning
Prijs: (vraagprijs) € 209.000  k.k