Bel me terug

Arendhorst 9, Roermond

  • |
  • |

RUIM INSTAPKLAAR  VRIJSTAAND  WOONHUIS  MET  GARAGE  EN  PRAKTIJK-KANTOORRUIMTE  GELEGEN  IN  EEN  RUSTIGE  EN  KINDVRIENDELIJKE  WOOMOMGEVING. 

GELIJKVLOERSE WONING MAKKELIJK TE  REALISEREN TOT LEVENSLOOPBESTENDIGE WONING!

De woning beschikt o.a. over een ruime woonkamer en moderne keuken voorzien van alle gemakken en ruime praktijk-kantoorruimte. De 1e verdieping is voorzien van 4 ruime slaapkamers en een moderne badkamer. Onderhoudsvriendelijke achtertuin voorzien van meerdere terrassen, borders en een diversiteit aan planten en bloemen.  

Alleen een bezichtiging geeft een juiste weergave van de woning. Wij laten het u graag zien!

Collegiale verkoop: 
Ritzen Makelaardij, Veldstraat Oost 12A, 6107AS Stevensweert.

Bouwjaar: Oorspronkelijk 1979.
Oppervlakte grond: 371m².
Woonoppervlakte: ca. 163m².
Inhoud woning: ca. 810m³ (excl. garage). 
Kozijnen: Houten kozijnen voorzien van dubbele beglazing. 
Verwarming/warmwater: CV ketel (2008, huur)
Alarminstallatie aangesloten op de meldkamer. 
 

Souterrain: De woning is geheel onderkelderd. Hier bevindt zich de aansluiting voor wassen en drogen. 

Begane grond: Entreehal voorzien van een grindvloer. Meterkast. Moderne geheel betegelde toiletruimte. Ruime woonkamer welke is voorzien van een mooie grindvloer en openslaande deuren welke toegang geven tot de tuin. Semi-open keuken met moderne keukenopstelling, welke is geplaatst in een hoekopstelling en wandopstelling. Er is de navolgende apparatuur aanwezig: inductie kookplaat, afzuiging, magnetron, vaatwasser, elektrische oven, apothekerskast en koelkast. Ruime praktijkruimte met keukenblok. De praktijkruimte is te bereiken middels een eigen entreehal. Toiletruimte met fonteintje. Middels tuin en oprit is de ruime garage met bergzolder te bereiken.

Eerste verdieping: Overloop met grindvloer en bergkast. Hier bevindt zich de CV ketel. Op de eerste verdieping bevinden zich 4 ruime slaapkamers. Alle slaapkamers zijn voorzien een grindvloer, 1 slaapkamer heeft een balkon. Geheel betegelde, moderne badkamer met inloopdouche, wastafel met meubel, ligbad en zwevend toilet.

Tuin: Onderhoudsvriendelijke achtertuin met meerdere terrassen, borders en een diversiteit aan planten en bloemen.  

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!

Referentie nummer: 6043RR009
Adres: Arendhorst 9
Woonplaats: Roermond
Postcode: 6043RR
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Vrijstaand woonhuis
Prijs: (vraagprijs) VERKOCHT