Terug naar overzicht

Echterstraat 55, Maasbracht

Verkocht

ROYAAL VRIJSTAAND GESCHAKELD WOONHUIS MET DUBBELE GARAGE EN PRAKTIJK-/KANTOORRUIMTES WELKE VOOR MEERDERE DOELEIDEN GESCHIKT ZIJN, GELEGEN IN EEN RUSTIGE WOONOMGEVING NABIJ ALLE VOORZIENINGEN.

De begane grond is o.a. voorzien van een royale living, semi open keuken en 4 praktijk-/kantoorruimtes. De eerste verdieping is voorzien van 3 ruime slaapkamers, vide, kantoorruimte en badkamer met ligbad, toilet, wastafel en douchecabine. Middels vaste trap is de tweede vierdieping te bereiken. De achtertuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd en voorzien van een overdekt terras en ruime dubbele garage, deze is middels de achterzijde te bereiken. De tuin is rondom de woning gelegen en geheel omheind waardoor u over voldoende privacy beschikt. 

Gelegen nabij alle voorzieningen en de havenboulevard. Door de centrale ligging ten opzichte van diverse uitvalswegen, waaronder de A2 en de A73, zijn steden zoals Roermond, Venlo, Düsseldorf, Heerlen, Eindhoven en Maastricht goed en snel bereikbaar.

Een prachtige combinatie van ruimte en rust! Ideaal voor werk of hobby aan huis. Nieuwsgierig geworden naar deze veelzijdige woning? Maak gerust een afspraak.

VERKOCHT
  • dubbele garage
  • praktijk-/kantoorruimtes
  • overdekt terras
  • rustige woonomgeving