Bel me terug

Echterstraat 55, Maasbracht

  • |
  • |

ROYAAL VRIJSTAAND GESCHAKELD WOONHUIS MET DUBBELE GARAGE EN PRAKTIJK-/KANTOORRUIMTES WELKE VOOR MEERDERE DOELEIDEN GESCHIKT ZIJN, GELEGEN IN EEN RUSTIGE WOONOMGEVING NABIJ ALLE VOORZIENINGEN.

De begane grond is o.a. voorzien van een royale living, semi open keuken en 4 praktijk-/kantoorruimtes. De eerste verdieping is voorzien van 3 ruime slaapkamers, vide, kantoorruimte en badkamer met ligbad, toilet, wastafel en douchecabine. Middels vaste trap is de tweede vierdieping te bereiken. De achtertuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd en voorzien van een overdekt terras en ruime dubbele garage, deze is middels de achterzijde te bereiken. De tuin is rondom de woning gelegen en geheel omheind waardoor u over voldoende privacy beschikt. 

Gelegen nabij alle voorzieningen en de havenboulevard. Door de centrale ligging ten opzichte van diverse uitvalswegen, waaronder de A2 en de A73, zijn steden zoals Roermond, Venlo, Düsseldorf, Heerlen, Eindhoven en Maastricht goed en snel bereikbaar.

Een prachtige combinatie van ruimte en rust! Ideaal voor werk of hobby aan huis. Nieuwsgierig geworden naar deze veelzijdige woning? Maak gerust een afspraak.

Bouwjaar: 1976.
Inhoud: ca. 850m³.
Woonoppervlakte: ca. 195m².
Perceeloppervlakte: 670m².
Verwarming: HR combi CV ketel.
Kozijnen: Houten kozijnen met dubbele beglazing en rolluiken. 

Souterrain: Provisieruimtes met keukenblok en kasten. Tevens is hier de CV ketel geïnstalleerd. 

Begane grond: Entreehal met meterkast, trapopgang naar de eerste verdieping en toiletruimte met fonteintje. Middels de entreehal is de royale woonkamer en keuken te bereiken. De woonkamer is gedeeltelijk voorzien van een leistenen vloer en een gedeelte van parketvloer, middels de trap in de woonkamer heeft u toegang tot de kelder en de eerste verdieping waar zich een open vide bevindt. Semi-open keuken met keukenopstelling welke is geplaatst in een hoekopstelling en voorzien van een gasfornuis, afzuiging, oven, koelkast en vaatwasser. Via de entreehal + aparte ingang aan de voorzijde van de woning zijn er 4 kantoor-/praktijkruimtes bereikbaar. Deze zijn ruim van opzet en voor meerderde doeleinden geschikt. Dubbele vrijstaande garage met bergzolder. 

Eerste verdieping: Middels de overloop zijn er 3 ruime slaapkamers, de kantoorruimte en een badkamer te bereiken. De slaapkamers zijn ruim van opzet en alle voorzien van een parketvloer. De kantoorruimte is voorzien van een keukenblokje. Geheel betegelde badkamer met ligbad, wastafel, toilet en douchecabine. 

Tweede verdieping: De tweede verdieping is bereikbaar middels vaste trap, bergzolder. 

Tuin: De achtertuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd en voorzien van een overdekt terras en ruime dubbele garage, deze is middels de achterzijde te bereiken. De tuin is rondom de woning gelegen en geheel omheind waardoor u over voldoende privacy beschikt. 

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!

Referentie nummer: 6051EX055
Adres: Echterstraat 55
Woonplaats: Maasbracht
Postcode: 6051EX
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Geschakeld
Prijs: (vraagprijs) € 389.000  k.k