Bel me terug

Hulststraat 25, Echt

  • |
  • |

DEZE HALFVRIJSTAANDE WONING MET GESCHAKELDE GARAGE IS UITERMATE GESCHIKT OM TE MODERNISEREN NAAR UW EIGEN SMAAK! DE WONING LIGT IN EEN RUSTIGE STRAAT NABIJ ALLE VOORZIENINGEN.

De woning op de begane grond o.a. voorzien van een ruime L-vormige woonkamer met veel lichtinval en open keuken. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers en een geheel betegelde badkamer. Vaste trap naar de 2e verdieping met mogelijkheid tot 4e slaapkamer. Ruime achtertuin welke is voorzien van een terras, gazon en een diversiteit aan planten, bomen, bloemen en struiken. De tuin is geheel omheind waardoor u over voldoende privacy beschikt. 

Deze woning biedt absoluut mogelijkheden!

Alle voorzieningen zoals NS-station, supermarkt en winkels, scholen, sporthal, zwembad enz. zijn in de nabijheid gelegen. Autosnelweg A73 en A2 zijn snel te bereiken.

Alleen een bezichtiging geeft een juiste weergave van de woning. Wij laten het u graag zien!

Bouwjaar: 1984.
Inhoud: ca. 386m³.
Woonoppervlakte: ca. 85m².
Inpandige berging: ca. 37m².
Perceeloppervlakte: 329m².
Verwarming: HR combi CV ketel (huur).
Isolatie: Dak, wand en vloerisolatie.
Kozijnen: Houten kozijnen met gedeeltelijk dubbele beglazing en rolluiken. 

Begane grond: Entreehal met tegelvloer en trapopgang naar de eerste verdieping. Toiletruimte met fonteintje. Ruime L-vormige woonkamer welke is voorzien van een PVC vloer en veel lichtinval. Open keuken met keukenopstelling welke is geplaatst in een hoekopstelling en voorzien van een gasfornuis. Ruime garage voorzien van een tegelvloer en kantelpoort met loopdeur. 

Eerste verdieping: Op de eerste verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers en een geheel betegelde badkamer voorzien van een douchecabine, wastafel met meubel en toilet.

Tweede verdieping: Middels vaste trap is de bergzolder te bereiken, met mogelijkheid tot het maken van een 4e slaapkamer. Hier is tevens de HR combi CV ketel geïnstalleerd. 

Tuin: Ruime achtertuin welke is voorzien van een terras, gazon en een diversiteit aan planten, bomen, bloemen en struiken. De tuin is geheel omheind waardoor u over voldoende privacy beschikt. 

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!

Referentie nummer: 6101MH025
Adres: Hulststraat 25
Woonplaats: Echt
Postcode: 6101MH
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Halfvrijstaande woning
Prijs: (vraagprijs) € 189.000  k.k