Bel me terug

Echterstraat 43, Echt

  • |
  • |

RUIM, GOED ONDERHOUDEN GESCHAKELD WOONHUIS MET LOODS GELEGEN OP EEN ROYAAL PERCEEL VAN MAAR LIEFST 2630M² IN EEN RUSTIGE WOONOMGEVING.

Deze woning is op de begane grond o.a. voorzien van een ruime L-vormige woonkamer, moderne leefkeuken, badkamer en diverse bergingen. De eerste verdieping is voorzien van 4 ruime slaapkamers. Tevens bevinden zich op de eerste verdieping diverse zolderruimtes welke voor meerder doeleinden zijn geschikt (slaapkamers/hobbyruimten). In de ruime achtertuin kunt u genieten van rust en ruimte. De tuin is ingericht met een royaal terras en ruime loods. In de tuin bevindt zich een voormalige stal. De tuin is middels de oprit te bereiken. 

Alle voorzieningen zoals NS-station, supermarkt en winkels, scholen, sporthal, zwembad enz. zijn in de nabijheid gelegen. Autosnelweg A73 en A2 zijn snel te bereiken.

Alleen een bezichtiging geeft een juiste weergave van de woning. Wij laten het u graag zien!

Bouwjaar: Oorspronkelijk 9520.
Inhoud: ca. 1311m³.
Woonoppervlakte: ca. 173m².
Overige inpandige ruimte: ca. 162m².
Perceeloppervlakte: 2630m².
Verwarming: HR Combi CV ketel.
Isolatie: Dakisolatie, dubbele beglazing.
Kozijnen: Grotendeels kunststof kozijnen met dubbele beglazing. 
 

Souterrain: Provisiekelder. 

Begane grond: Entreehal met tegelvloer, meterkast en trapopgang naar de eerste verdieping. Middels de entreehal is de ruime L-vormige woonkamer te bereiken. Deze is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming. Via de woonkamer betreed u de leefkeuken met moderne keukenopstelling welke is geplaatst in een hoekopstelling. Als apparatuur is gekozen voor een vaatwasser, combimagnetron, koelkast, gasfornuis en afzuiging. Geheel betegelde badkamer met ligbad, douche en wastafel met meubel. separate toiletruimte met fonteintje. Bergkast waar tevens de HR combi CV ketel is geïnstalleerd. Achter de woning bevinden zich diverse bergingen + loods (ca. 100m²).

Eerste verdieping: Middels de overloop zijn de 4 ruime slaapkamers en een toiletruimte te bereiken. De slaapkamers zijn alle voorzien van een keurige laminaatvloer. De achterbouw is bereikbaar via berging en is ingedeeld met 2 slaapkamers en een royale hobbyruimte.

Tweede verdieping: Middels luik is de bergzolder te bereiken.

Tuin: In de riante achtertuin kunt u genieten van rust en ruimte. De binnenplaats is ingericht met een royaal terras. Op het perceel bevindt zich tevens een voormalige stal. De tuin is middels de oprit te bereiken.

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!

Referentie nummer: 6102ES043
Adres: Echterstraat 43
Woonplaats: Echt
Postcode: 6102ES
Provincie: Limburg
Type: Koop
sub Type: Geschakelde woning
Prijs: (vraagprijs) VERKOCHT