Bel me terug

Maasbrachterweg 18, Echt

  • |
  • |

GOED ONDERHOUDEN VRIJSTAAND WOONHUIS MET GARAGE GELEGEN OP EEN ROYAAL PERCEEL OP LOOPAFSTAND VAN HET CENTRUM VAN ECHT.

Deze mooie woning is op de begane grond o.a. voorzien van een ruime, lichte L-vormige woonkamer met openslaande tuindeuren, separate keuken en bijkeuken. De eerste verdieping is voorzien van 3 keurige slaapkamers en een geheel betegelde badkamer met douchecabine, toilet en wastafel. Grote bergzolder met velux dakraam. Riante keurig onderhouden achtertuin welke is voorzien van een ruim terras, gazon en een diversiteit aan planten, bloemen, bomen en struiken. De zonnige tuin is gelegen op het Oosten en is geheel omheind waardoor u in alle privacy kunt vertoeven. 

Alle voorzieningen zoals NS-station, supermarkt, winkels, scholen, sporthal, zwembad enz. zijn in de nabijheid gelegen. Autosnelweg A73 en A2 zijn snel te bereiken.

Alleen een bezichtiging geeft een juiste weergave van de woning. Wij laten het u graag zien!

Bouwjaar: 1998.
Inhoud: ca. 471m³.
Woonoppervlakte: ca. 108m².
Perceeloppervlakte: 800m².
Verwarming: HR combi CV ketel (Nefit 2010, eigendom).
Isolatie: Dak-wand-vloerisolatie.
Kozijnen: Houten kozijnen met HR beglazing.
Energielabel: B (definitief).
Mechanische ventilatie. 

Begane grond: Entreehal met tegelvloer, meterkast en trapopgang naar de eerste verdieping. Geheel betegelde toiletruimte met fonteintje. Middels de entreehal heeft u toegang tot de ruime, lichte L-vormige woonkamer welke is voorzien van een mooie laminaatvloer en openslaande tuindeuren welke toegang geven tot het terras en de tuin. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de separate keuken met keukenopstelling, deze is geplaatst in een U-opstelling en voorzien van de navolgende apparatuur: gasfornuis, afzuiging, elektrische oven, koelkast, diepvries en aansluiting voor vaatwasser. De praktische bijkeuken is te bereiken via de entreehal, hier bevinden zich de aansluitingen voor wassen en drogen, tevens is hier de HR combi CV ketel geplaatst. Ruime garage voorzien van een elektrische poort, verwarming elektriciteit en water.

Eerste verdieping: De eerste verdieping is voorzien van een 3-tal slaapkamers en een badkamer. De badkamer is voorzien van een douchecabine, toilet en wastafel. 

Tweede verdieping: Middels vlizotrap is de bergzolder met groot velux dakraam te bereiken. Tevens is hier de opstelling van de mechanische ventilatie geïnstalleerd.

Tuin: Riante keurig onderhouden achtertuin welke is voorzien van een ruim terras, gazon en een diversiteit aan planten, bloemen, bomen en struiken. De zonnige tuin is gelegen op het Oosten en is geheel omheind waardoor u in alle privacy kunt vertoeven. 

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!

Referentie nummer: 6101AZ018
Adres: Maasbrachterweg 18
Woonplaats: Echt
Postcode: 6101AZ
Provincie: Limburg
Type: Koop
sub Type: Vrijstaande Woning
Prijs: (vraagprijs) VERKOCHT