Bel me terug

Porta Isola 5-127, Stevensweert

  • |
  • |

VRIJSTAANDE, GOED ONDERHOUDEN RECREATIEWONING GELEGEN OP HET FRAAIE BUNGALOW PARK PORTA ISOLA OP EEN PERCEEL VAN MAAR LIEFS 397M² (EIGEN GROND).

De woning is op de begane grond o.a. voorzien van een ruime woonkamer met open keuken, slaapkamer, berging en badkamer met douche en wastafel. De eerste verdieping is voorzien van 2 ruime slaapkamers en een geheel betegelde badkamer met douche, toilet en wastafel. Keurig onderhouden en ruime tuin welke is voorzien van een terras en gazon. De zonnige tuin is geheel omheind waardoor u in alle privacy kunt vertoeven. 

Mooi en ruim huis dat prima geschikt is om zelf te recreëren, maar ook geschikt is voor de verhuur, waardoor er nog een mooi rendement behaald kan worden.

Het fraaie en rustige bungalowpark ligt in het historische vestingstadje Stevensweert nabij havengebied en recreatiegebied “de Maasplassen”. Tevens gelegen op 25 autominuten van Zuid-Limburg en nabij de Belgische en Duitse grens. 

Alleen een bezichtiging geeft een juiste weergave van de woning. Wij laten het u graag zien!

Oppervlakte grond: Ca. 397m² eigen grond.
Inhoud: Ca. 350 m3.  
Woonoppervlakte: Ca. 102 m².
Bouwjaar: 2000. 
Kozijnen: Kunststof kozijnen met dubbele beglazing.
Verwarming/warmwater: HR Combi CV-ketel (2018, eigendom). 

De woning wordt verkocht inclusief de volledige inboedel. 

Omgeving : Gelegen in villapark “Porta Isola” temidden van watersportgebied en direct aan de Maasplassen in Midden-Limburg. Niet ver van gezellige en idylische plaatsen als Roermond, Sittard en het “witte stadje” Thorn. Zuid-Limburg ligt op ca. 25 minuten rijden van het park (Maastricht, Valkenburg, Vaals). Ook uitstapjes naar onze oosterburen (Aken, Düsseldorf of de Eiffel) zijn vanuit Stevensweert goed te doen. Aan de overkant van de Maas ziet u vanuit Stevensweert België liggen. Het Bourgondische Maaseik is heel dichtbij, evenals een gezellige dagtocht naar de Ardennen, Antwerpen, Luik of Brussel. Stevensweert bevindt zich op minder dan 10 minuten rijden van de A2 en A73. 

Info park: Het nieuwe villapark “Porta Isola” ligt temidden van een watersportgebied met oneindig veel zwem-, surf- en vaarmogelijkheden, direct aan de Maasplassen in Midden Limburg. Aan de ene zijde heeft u een weids uitzicht over het water en de jachthaven en aan de andere kant ziet u de karakteristieke contouren van het voormalige vestingstadje Stevensweert met zijn historische kern. Stevensweert is heel romantisch en het centrum ligt op loopafstand (ca. 150m) van het park. U vindt er leuke winkeltjes, gezellige terrasjes, restaurants, schitterende oude gebouwen en een leuk streekmuseum. Nabij het park zijn steigerplaatsen en een zomer- en winterhaven aanwezig. Zie voor verdere informatie www.portaisola.nl en www.stevensweert.com.

Begane grond: Entreehal met toegang tot de de toiletruimte en trapopgang naar de eerste verdieping. Vanuit de hal is tevens het woongedeelte bereikbaar. Het woongedeelte is verdeeld in een zitgedeelte en open keuken. In de woonkamer ligt een laminaatvloer en openslaande deuren welke toegang geven tot het terras en de tuin. Open keuken met keukenopstelling welke is geplaatst in een wandopstelling en is uitgerust met een magnetron, 4-pits gasstel, afzuiging, vaatwasser en koelkast. Slaapkamer voorzien van een laminaatvloer en twee eenpersoonsbedden.  Geheel betegelde badkamer met douche en wastafel.

Berging: In de berging is de HR combi CV ketel geïnstalleerd. Tevens is hier een wasmachine, opberg rek en afzuiginstallatie aanwezig. 

Eerste verdieping: Middels de overloop zijn er 2 slaapkamers en een badkamer bereikbaar. De slaapkamers zijn beide voorzien van een dakkapel en laminaatvloer en een eenpersoonsbed. De badkamer is geheel betegeld en voorzien van een toilet, douche en wastafel. 

Tuin: Keurig onderhouden en ruime tuin welke is voorzien van een terras en gazon. De zonnige tuin is geheel omheind waardoor u in alle privacy kunt vertoeven. 

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!

Referentie nummer: 6107BG000
Adres: Porta Isola 5-127
Woonplaats: Stevensweert
Postcode: 6107BG
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Recreatieve woningen
Prijs: (vraagprijs) VERKOCHT