Bel me terug

Op de Berg 29, Maasbracht

  • |
  • |

Deze prachtige vrijstaande woning met inpandige garage is gesitueerd op een prachtige locatie in het dorp Maasbracht. Hier woont u op korte afstand van de voorzieningen welke Maasbracht u te bieden heeft alsmede het landelijk gebied. De woning is gelegen op een zeer fraai perceel van ca. 506 m². De vrijstaande woning is praktisch ingedeeld en biedt verrassend veel ruimte. Op de begane grond heeft u onder andere de beschikking over een riante woon-/eetkamer, lichte tuinkamer, ruime leefkeuken voorzien van diverse inbouwapparatuur en praktische bijkeuken. Op de eerste verdieping bevinden zich een viertal ruime slaapkamers en een badkamer. Op de tweede verdieping vindt u een praktische bergzolder. Daarnaast is het huis nagenoeg geheel onderkelderd. Deze kelder is  is momenteel ingericht als biljart/feest/fitness ruimte en provisieruimte. Rondom de woning heeft u de beschikking over een ruime, fraai ingerichte tuin voorzien van overdekte- en zonneterrassen, gemetselde tuinberging, vijverpartij en een diversiteit aan bloemen en planten borders. 

Hebben wij uw interesse gewekt? Neem dan vrijblijvend contact op met ons kantoor voor het maken van een afspraak!

Bouwjaar: 1994.
Soort: VRIJSTAAND WOONHUIS
Woonoppervlakte: ca. 184m².
Oppervlakte kelder: ca. 77m².
Overige inpandige ruimte: ca. 25m².
Gebouw gebonden buitenruimte: ca. 28m².
Externe bergruimte: ca. 14m².
Inhoud woonhuis: ca. 964m³.
Perceeloppervlakte: ca. 506m².
Verwarming: HR combi CV ketel, airconditioning.
Kozijnen: Houten kozijnen met dubbele beglazing.
9 zonnecellen.

Souterrain: De woning is nagenoeg geheel onderkelderd en opgedeeld in meerdere ruimtes: een feestruimte/biljartruimte, fitnessruimte en een provisieruimte. 

Begane grond: U betreedt het huis via de entree/hal, hier bevinden zich de meterkast, toiletruimte met fonteintje, de toegang naar de kelder en de trapopgang naar de eerste verdieping. Vanuit de hal/entree heeft u toegang tot de ruime en sfeervolle woon-/eetkamer welke keurig is afgewerkt. De kamer is voorzien van een parketvloer, gashaard en grote raampartijen welke de ruimte van veel natuurlijke lichtinval voorziet. Middels de woonkamer is de lichte tuinkamer te bereiken. 
hier geniet u van uitzicht over de mooie tuin. Aan de achterzijde van de woning treft u een ruime leefkeuken. Deze ruimte is zowel via de woonkamer alsmede de hal te bereiken. De keuken is voorzien van een plavuizenvloer en keukenopstelling welke is geplaatst in een U-opstelling. De apparatuur bestaat uit een koelkast, afzuiging, combioven, afwasmachine en inductiekookplaat. Bijkeuken met de aansluitingen voor wassen en drogen. Middels de bijkeuken heeft u toegang tot het overdekte terras. Via de bijkeuken en de oprit is de riante inpandige garage te bereiken. 

Eerste verdieping: Op de eerste verdieping bevinden zich een viertal ruime slaapkamers en badkamer die u kunt bereiken via de overloop. Alle slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer en 2 van inbouwkasten. De overloop is voorzien eveneens voorzien van een laminaatvloer. Ruime badkamer met inloopdouche, vloerverwarming, zwevend toilet, dubbele wastafel met meubel, verwarmde spiegel en ventilatie. 

Tweede verdieping: De tweede verdieping is in gebruik als bergzolder. Hier is de HR combi CV ketel geplaatst. 

Tuin: Rondom de woning heeft u de beschikking over een ruime, fraai ingerichte tuin voorzien van overdekte- en zonneterrassen, gemetselde tuinberging, vijverpartij en een diversiteit aan bloemen en planten borders. In die tuin kunt u in alle privacy genieten en is door vrije zijingang bereikbaar.

 

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!

Referentie nummer: 6051KB029
Adres: Op de Berg 29
Woonplaats: Maasbracht
Postcode: 6051KB
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Vrijstaand woonhuis
Prijs: (vraagprijs) VERKOCHT