Bel me terug

Plevitsstraat 26, Sint Joost

  • |
  • |

Collegiale verkoop: 
Ritzen Makelaardij, Veldstraat Oost 12A, 6107AS Stevensweert.

GOED  ONDERHOUDEN, SFEERVOLLE EN GEMODERNISEERDE VRIJSTAANDE  WONING  MET  GARAGE  EN  TUINKAMER GELEGEN IN EEN KINDVRIENDELIJKE WOOMOMGEVING.

De woning beschikt o.a. over een sfeervolle L-vormige woonkamer en moderne open keuken en riante tuinkamer. De 1e verdieping is voorzien van 3 ruime slaapkamers en moderne badkamer voorzien van inloopdouche, wastafel met meubel en zwevend toilet. De 2e  verdieping is bereikbaar middels vaste trap. Privacy volle achtertuin voorzien van meerdere terrassen, borders en een diversiteit aan planten en bloemen.  

Alleen een bezichtiging geeft een juiste weergave van de woning. Wij laten het u graag zien!
 

Bouwjaar: Oorspronkelijk 1970.
Oppervlakte grond: 468m².
Woonoppervlakte: ca. 160m².
Inhoud woning: ca. 608m³.
Kozijnen: Houten/kunststof kozijnen met dubbele beglazing en rolluiken. 
Verwarming/warmwater: HR combi CV ketel (2019, eigendom), airco, vloerverwarming.
16 zonnepanelen.

Begane grond: Entreehal voorzien van een tegelvloer. Meterkast. Geheel betegelde toiletruimte met fonteintje. Ruime en sfeervolle L-vormige woonkamer voorzien van airco en een mooie tegelvloer met vloerverwarming. Open keuken met moderne keukenopstelling, welke is geplaatst in een hoekopstelling en wandopstelling. Er is de navolgende apparatuur aanwezig: inductie kookplaat, afzuiging, combi magnetron, vaatwasser en koelkast. Riante en sfeervolle tuinkamer met glazen schuifwand en een natuurstenenvloer.  Middels portaal is de ruime garage (ca. 24m²)  te bereiken. 

Eerste verdieping: Overloop. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers welke alle zijn voorzien van een laminaatvloer (ca. 3.85 x 3.29m, 3.74 x 3.25m en 3.72 x 2.77/3.62m).  Geheel betegelde, moderne badkamer met inloopdouche, wastafel met meubel, en zwevend toilet. 

Tweede verdieping: De tweede verdieping is bereikbaar middels vaste trap. Hier is de HR combi CV ketel (2019, eigendom) geïnstalleerd.

Tuin: Privacy volle achtertuin voorzien van meerdere terrassen, borders en een diversiteit aan planten en bloemen.  

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!

Referentie nummer: 6112AR026
Adres: Plevitsstraat 26
Woonplaats: Sint Joost
Postcode: 6112AR
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Vrijstaand woonhuis
Prijs: (vraagprijs) VERKOCHT