Bel me terug

Sint Joosterweg 25A, Echt

  • |
  • |

RUIM EN GOED ONDERHOUDEN HALF VRIJSTAAND WOONHUIS MET GARAGE EN BERGING GELEGEN IN EEN RUSTIGE WOONOMGEVING NABIJ ALLE VOORZIENINGEN. 

De woning is op de begane grond o.a. voorzien van een ruime woonkamer, moderne open keuken en bijkeuken. Op de eerste verdieping bevinden zich de slaapkamers, separaat toilet en geheel betegelde badkamer met ligbad, douchecabine en wastafel met meubel. Ruime onderhoudsvriendelijke achtertuin welke is voorzien van een royaal overdekt terras (28m²) en berging. De tuin is geheel omheind waardoor u over voldoende privacy beschikt en is middels zijingang te bereiken. Ruime parkeermogelijkheden in de voortuin + oprit.

Op wandelafstand van het natuurgebied ''t Kranenbroek''. Uitvalswegen o.a. A2/A73 zijn binnen enkele minuten bereikbaar. Gunstig gelegen ten opzichte van winkels, scholen en openbaar vervoer.

Alleen een bezichtiging geeft u de juiste weergave van de woning. Wij laten het graag zien!

Bouwjaar: 1983.
Inhoud: ca. 440m³.
Woonoppervlakte: ca. 110m².
Perceeloppervlakte: 450m².
Verwarming: HR combi CV ketel (huur).
Kozijnen: Houten kozijnen met dubbele beglazing.
Isolatievoorzieningen: Dak-wand-vloer isolatie + dubbele beglazing.

Begane grond: Entreehal met meterkast en trapopgang naar de eerste verdieping. Toiletruimte met fonteintje. Ruime woonkamer (ca. 38m²) voorzien van een tegelvloer, bergkast en openslaande deuren welke toegang geven tot het overdekte terras. Moderne open keuken met keukenopstelling welke is geplaatst in een wandopstelling en een eiland. Er is de navolgende apparatuur beschikbaar: inductiekookplaat, afzuiging, vaatwasser, koelkast, elektrische oven en diepvries. Bijkeuken met keukenblokje. Garage welke middels de oprit en tuin te bereiken is. Achter de garage bevindt zich nog een ruime berging. 

Eerste verdieping: Middels de overloop heeft u toegang tot 2 ruime slaapkamers welke beide zijn voorzien van een lichte laminaatvloer. Geheel betegelde badkamer met ligbad, douchecabine, en wastafel met meubel. Separate toiletruimte. 

Tweede verdieping: Middels vlizotrap te bereiken: bergzolder. 

Tuin: Ruime onderhoudsvriendelijke achtertuin welke is voorzien van een overdekt terras en berging. De tuin is geheel omheind waardoor u over voldoende privacy beschikt en is middels zijingang te bereiken. 

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!

Referentie nummer: 6102GA25A
Adres: Sint Joosterweg 25A
Woonplaats: Echt
Postcode: 6102GA
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Halfvrijstaande woning
Prijs: (vraagprijs) € 239.000  k.k