Bel me terug

Smedenstraat 6, Echt

  • |
  • |

LEVENSLOOP BESTENDIGE WONING MET INPANDIGE GARAGE OP EEN TOP LOCATIE NABIJ HET CENTRUM VAN ECHT. DE WONING IS PERFECT ONDERHOUDEN EN OPTIMAAL GEÏSOLEERD.

Deze ruime woning biedt u op de begane grond een riante/lichte woonkamer, moderne open keuken voorzien van alle gemakken, bijkeuken, ruime slaapkamer en badkamer met ligbad, toilet en dubbele wastafel. De eerste verdieping biedt u twee ruime slaapkamers, berging en een 2e badkamer met douche, wastafel met meubel en toilet. De mooie patiotuin complimenteert deze woning. 

Openbaarvervoer, belangrijke uitvalswegen (A2, A73 en N295), winkels, scholen, zwembad en sportfaciliteiten zijn binnen enkele minuten bereikbaar.

Alleen een bezichtiging geeft u de juiste weergave van de woning. Wij laten het graag zien!

Bouwjaar: Oorspronkelijk 2004.
Perceeloppervlakte: 250 m².
Inhoud: ca. 549m³.
Woonoppervlakte: ca. 162 m².
Kozijnen: Houten kozijnen, dubbel glas (HR++).
Warmwater/verwarming: HR combi CV ketel.
Definitief energielabel: B.
De woning is volledig geïsoleerd.

Begane grond: Entreehal met plavuizenvloer. Meterkast. Toilet ruimte voorzien van een fonteintje. Riante woonkamer met grote raampartij en lichtkoepel welke u veel lichtinval bieden, trapkast en mooie eiken parketvloer. Mooie open keuken met moderne keukenopstelling welke is geplaatst in een wandopstelling. Als apparatuur is er gekozen voor een koelkast, diepvries, vaatwasser, hete lucht oven, inductiekookplaat en afzuiging. De keuken is voorzien van grote raampartijen en openslaande deuren welke u toegang bieden tot de gezellige patiotuin. Bijkeuken voorzien van een wasmachine en wasdroger aansluiting. Ruime slaapkamer voorzien van een mooie eiken parketvloer. Mooie badkamer voorzien van een ligbad, douchecabine, 2 wastafels, toilet en vloerverwarming. Inpandige garage voorzien van een elektrische sectionaal poort.

Eerste verdieping: Overloop. 2 keurige slaapkamers waarvan 1 voorzien van een inbouwkast. Berging. Badkamer voorzien van een douchecabine, wastafel met meubel en een toilet.

Tuin: Gezellige patiotuin voorzien van een terras en diverse planten en bloemen.

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!

Referentie nummer: 6101EZ006
Adres: Smedenstraat 6
Woonplaats: Echt
Postcode: 6101EZ
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Halfvrijstaande woning
Prijs: (vraagprijs) VERKOCHT