Bel me terug

Kreijerstraat 2A, Echt

  • |
  • |

IN CENTRUM VAN ECHT GELEGEN,  HALFVRIJSTAAND WOONHUIS MET GARAGE, NABIJ ALLE VOORZIENINGEN.  
 
De woning is op de begane grond o.a. voorzien van een woonkamer-  ensuite met schuifdeuren  die zijn voorzien van glas-in-lood details, separate leefkeuken en ruime garage.  
De eerste verdieping beschikt over 3 ruime slaapkamers en een moderne badkamer met douchecabine, wastafel met meubel en toilet. 
Aan de voorzijde van het pand ligt een voortuin en de ruime, zonnige achtertuin is voorzien van een terras met elektrisch zonnescherm en gazon. De achtertuin is geheel omheind waardoor u over voldoende privacy beschikt. De achtertuin ligt op het westen. 
 
Echt is centraal gelegen in Midden- Limburg en goed bereikbaar. Openbaar vervoer, belangrijke uitvalswegen (A2, A73 en N295), winkels, scholen en sportfaciliteiten zijn binnen enkele minuten bereikbaar.  
 
Alleen een bezichtiging geeft u de juiste weergave van de woning. Wij laten u het pand graag zien. 

Bouwjaar: 1960.
Inhoud: ca. 484m³.
Woonoppervlakte: ca. 102m².
Perceeloppervlakte: 343m².
Verwarming: HR combi CV ketel.
Kozijnen: Aluminium kozijnen met dubbele beglazing, horren en volledig voorzien van rolluiken.
Isolatie: Dakisolatie, dubbele HR++ beglazing.
Afmetingen achtertuin: ca. 200m².
Definitief energielabel: D.

Souterrain: provisiekelder.  

Begane grond: entree/hal met meterkast en trapopgang naar de eerste verdieping. Keurige, geheel betegelde toiletruimte met fonteintje. Via de hal zijn de keuken en de woonkamer te bereiken. Sfeervolle woonkamer-ensuite die is voorzien van een parketvloer en schuifdeuren met glas- in- lood details.  Door middel van  openslaande deuren is de ruime tuin op het westen te bereiken. Ruime woonkeuken die  is voorzien van een keukenblok. Via de keuken is de garage die ook een zolderruimte heeft, te bereiken. Hier bevinden zich de HR combi CV-ketel en de aansluitingen voor wassen en drogen. 

Eerste verdieping: Via de overloop zijn de 3 slaapkamers en badkamer bereikbaar. De slaapkamers zijn ruim van opzet en alle voorzien van een laminaatvloer. Moderne, geheel betegelde badkamer met douche, toilet en wastafel met meubel. 

Tweede verdieping: Via een  vlizotrap is de bergzolder bereikbaar. 

Tuin: Ruime achtertuin op het westen, voorzien van een terras met elektrisch zonnescherm en gazon. De tuin is geheel omheind waardoor u over voldoende privacy beschikt. 

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!

Referentie nummer: 6101CL02A
Adres: Kreijerstraat 2A
Woonplaats: Echt
Postcode: 6101CL
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Halfvrijstaande woning
Prijs: (vraagprijs) VERKOCHT