Bel me terug

Bernhardlaan 1, Susteren

  • |
  • |

RUIM VRIJSTAAND WOONHUIS MET CARPORT, GARAGE, HOBBYRUIMTE EN BERGING GELEGEN IN EEN RUSTIGE KINDVRIENDELIJKE WOONOMGEVING. 

Deze woning is op de begane grond o.a. voorzien van een ruime, lichte woonkamer, moderne open keuken met kookeiland, studeer-/werkkamer, hobbyruimte, berging, garage en carport. De eerste verdieping biedt u 3 keurige slaapkamers en een badkamer met douche, wastafel met meubel en toilet. Onderhoudsvriendelijke privacyvolle binnenplaats welke is voorzien van sierbestrating en borders. De tuin is middels de oprit/carport te bereiken.  

Alle voorzieningen zoals openbaar vervoer (NS station), supermarkt, winkels, scholen, sporthal, zwembad enz. zijn in de nabijheid gelegen. Autosnelweg A73 en A2 zijn snel te bereiken.

Kortom een keurige woning waarin alle gemakken aanwezig zijn.

Bouwjaar: 1974.
Perceeloppervlakte: 420m².
Inhoud woning: ca. 659m³.
Woonoppervlakte: ca. 147m².
Kozijnen: Kunststof kozijnen met dubbele beglazing en gedeeltelijk rolluiken.
Verwarming / warmwater: HR combi CV ketel.

Begane grond: Entreehal voorzien van een laminaatvloer. Meterkast. Toiletruimte met fonteintje. De hal geeft toegang tot de heerlijk lichte en ruime woon-/eetkamer met open keuken. De woonkamer biedt volop leefruimte en is voorzien van een keurige laminaatvloer en een bergkast.  Open keuken met keukenopstelling welke is geplaatst in een wandopstelling en kookeiland. De keuken is goed uitgerust met een koffiezetapparaat, combi magnetron, vaatwasser, kookplaat en afzuiging. Achter de woonkamer bevindt zich nog een separate kamer welke gebruikt kan worden als studeer-/werkkamer, middels deze kamer is de achtergelegen berging/hobbyruimte en garage met sectionaalpoort te bereiken. Via de keuken is de carport bereikbaar.

Eerste verdieping: Middels de overloop heeft u toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn alle drie ruim en licht en voorzien van een laminaatvloer. 2 slaapkamers zijn voorzien van muurkasten. Moderne geheel betegelde badkamer met douche, wastafel met meubel en toilet. 

Tweede verdieping: De tweede verdieping is bereikbaar middels vlizotrap, hier bevindt zich de bergzolder. 

Tuin: Onderhoudsvriendelijke privacyvolle binnenplaats welke is voorzien van sierbestrating en borders. De tuin is middels de oprit/carport te bereiken.  

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!

Referentie nummer: 6114CH001
Adres: Bernhardlaan 1
Woonplaats: Susteren
Postcode: 6114CH
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Vrijstaand woonhuis
Prijs: (vraagprijs) € 259.000  k.k