Bel me terug

Gelreweg 56, Montfort

  • |
  • |

PRACHTIGE  MODERNE  VILLA  MET  ALLE  INGREDIËNTEN  VOOR  EEN  HEERLIJK  LEVEN. 
Zelden komt op één locatie alles bij elkaar... Deze prachtige villa met inpandige garage, gelegen in een bosachtige omgeving met veel privacy is werkelijk een plaatje! De rijk gedetailleerde woning is tot in alle punten verzorgd en de liefde voor kwalitatieve hoogwaardige materialen ziet u dan ook zeker terug.  Het zal de toekomstige eigenaar dan ook aan geen enkele luxe ontbreken.

De woning is aan de binnenzijde gestyled met veel oog voor detail en beschikt onder andere over een riante living met mooie plavuizenvloer, uitbouw en ruime pui naar het overdekte terras, een moderne en luxe keukenopstelling op de begane grond, 4 mooie slaapkamers en luxe badkamer op de verdieping. Een oase van rust, natuur en vrijheid. Dat kenmerkt deze bosrijke tuin waar u naar eigen hartenlust kunt genieten. De tuin biedt volledige privacy en is fraai aangelegd. Dit is echt een heerlijke plek om tot rust te komen! Dit alles is gelegen op een perceel van maar liefst 2170m².

Een ultieme kans voor de liefhebber van comfort, luxe en natuur! 

Montfort is een van de kernen van de gemeente Roerdalen. Het dorp kenmerkt zich door de uitgestrektheid in een landelijke en groene omgeving. Montfort heeft een rijk verenigingsleven en voldoende voorzieningen. Zo beschikt Montfort over een basisschool, supermarkt, bakker, slager, huisartsenpraktijk, tandarts, restaurants, sporthal en openbaar zwembad.

Alleen een bezichtiging geeft u de juiste weergave van de woning. Wij laten het graag zien!

Bouwjaar: 1989.
Inhoud: ca. 828m³.
Woonoppervlakte: ca. 199m².
Overige inpandige ruimte: ca. 26m².
Gebouw gebonden buitenruimtes: ca. 55m².
Perceeloppervlakte: 2170m².
Verwarming: Combi CV ketel, airco.
Kozijnen: Houten/kunststof kozijnen met dubbele beglazing.
10 zonnecellen.

Souterrain: Provisiekelder.

Begane grond: Ruime hal met mooie plavuizenvloer, open trap, moderne toiletruimte met fonteintje, garderobe, meterkast en toegang tot de living. De royaal uitgebouwde living heeft een L-vormige indeling met eveneens een mooie plavuizenvloer en grote raampartijen waardoor u over zeer veel lichtinval en uitzicht over de bosrijke tuin beschikt. De living en de keuken lopen mooi in elkaar over. De luxe en maatwerk keuken is geplaatst in een wandopstelling en voorzien van Siemens apparatuur zoals: combioven, koelkast, gasfornuis met afzuigkap welke in de kookplaat is verwerkt en vaatwasser. Royale inpandige garage (ca. 27m²) welke is voorzien van een tegelvloer. 

Eerste verdieping: De highlights van de eerste verdieping zijn 4 grote slaapkamers en een bijzonder moderne badkamer. De slaapkamers zijn strak en tot in de puntjes afgewerkt en alle voorzien van een lichte laminaatvloer. De luxe badkamer is uitgerust met een inloopdouche, dubbele wastafel met meubel en zwevend toilet. 

Tuin: Een oase van rust, natuur en vrijheid. Dat kenmerkt deze tuin waar u naar eigen hartenlust in de tuin kunt genieten. De tuin biedt volledige privacy en is fraai aangelegd met twee overdekte terrassen, tuinhuis, een groot gazon, vijverpartij en diverse bloemen, planten, bomen en struiken. Dit is echt een heerlijke plek om tot rust te komen!

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!

Referentie nummer: 6065CN056
Adres: Gelreweg 56
Woonplaats: Montfort
Postcode: 6065CN
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Vrijstaand woonhuis
Prijs: (vraagprijs) VERKOCHT