Bel me terug

Plevitsstraat 24, St. Joost

  • |
  • |

IN DEZE VERRASSEND RUIME INSTAPKLARE, VRIJSTAANDE WONING MET GARAGE EN CARPORT GELEGEN IN EEN KINDVRIENDELIJKE WOONOMGEVING ZULT U ZICH SNEL THUIS VOELEN.

De woning is op de begane grond o.a. voorzien van een L-vormige woonkamer, ruime leefkeuken en kantoorruimte. De eerste verdieping is voorzien van 3 mooie slaapkamers en een moderne geheel betegelde badkamer met ligbad, toilet, wastafel met meubel en douche. De tuin is fraai aangelegd met een overdekt terras, gazon, tuinhuis en diverse beplantingen. Tevens is deze tuin geheel omheind waardoor u in alle privacy kunt vertoeven. 

St. Joost beschikt over diverse voorziening en een basisschool. Het nabijgelegen Echt, bereikbaar in slechts 5 minuten, biedt daarnaast de luxe van een ruim voorzieningenpakket met diverse scholen, winkels en sportfaciliteiten. Grote steden als Maastricht, Eindhoven en Venlo zijn eenvoudig en snel te bereiken door ligging nabij de N271, A2 en de A73.

Alleen een bezichtiging geeft u de juiste weergave van de woning. Wij laten het graag zien!

Bouwjaar: 1973.
Inhoud: ca. 575m³.
Woonoppervlakte: ca. 131m².
Perceeloppervlakte: 500m².
Verwarming: Combi CV ketel.
Kozijnen: Kunststof/houten kozijnen met dubbele beglazing en rolluiken. 

Begane grond: Entreehal. Meterkast. Bergkast. Toiletruimte met fonteintje. Ruime L-vormige woonkamer voorzien van een plavuizenvloer en openslaande deuren welke toegang geven tot het overdekte terras. Leefkeuken met keukenopstelling welke is geplaatst in een hoekopstelling waarbij u voldoende kast- en werkruimte tot uw beschikking heeft. Er is de navolgende apparatuur aanwezig: Afwasmachine, oven, keramische kookplaat, afzuiging en magnetron. Kantoorruimte voorzien van inbouwspotjes. Ruime garage. 

Eerste verdieping: Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers en de badkamer te vinden. De slaapkamers zijn ieder van een ruim formaat en voorzien van een laminaatvloer. In de praktische ingedeelde en geheel betegelde badkamer bent u voorzien van een tweede toilet, ligbad,  wastafel met meubel en een douche.

Tweede verdieping: De tweede verdieping is te bereiken middels vlizotrap, hier bevindt zich een bergzolder. Tevens is hier de CV ketel geïnstalleerd. 

Tuin: De tuin is fraai aangelegd met een overdekt terras, gazon, tuinhuis en diverse beplantingen. Tevens is deze tuin geheel omheind waardoor u in alle privacy kunt vertoeven. 

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!

Referentie nummer: 6112AR024
Adres: Plevitsstraat 24
Woonplaats: St. Joost
Postcode: 6112AR
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Vrijstaand woonhuis
Prijs: (vraagprijs) VERKOCHT