Bel me terug

Hubertusstraat 83, Echt

  • |
  • |

Deze ruime tussengelegen woning met berging, overkapping en carport gelegen in een rustige woonomgeving is klaar om van eigenaar te wisselen. Ideaal voor starters!

De woning biedt een lichte, doorzon woonkamer, separate keuken, viertal uitstekende slaapkamers en een badkamer met douchecabine, tweede toilet en wastafel. Geheel omheinde en onderhoudsvriendelijke achtertuin welke is voorzien van een overkapping, tuinberging, sier bestrating en borders met een diversiteit aan planten en bloemen. Tevens is de tuin via achteringang te bereiken. 

De kern Pey is een zelfstandige parochie en kent een rijk verenigingsleven. In de kern Pey is een basisschool aanwezig en vindt u tevens een klein doch divers winkelaanbod met o.a. een supermarkt, huisartsenpraktijken, tandartsenpraktijken en een apotheek. Openbaarvervoer, belangrijke uitvalswegen (A2, A73 en N295), NS station, winkels, scholen en sportfaciliteiten zijn binnen enkele minuten bereikbaar.

Alleen een bezichtiging geeft een juiste weergave van de woning. Wij laten het u graag zien!

Bouwjaar: 1967.
Inhoud: ca. 391m³.
Woonoppervlakte: ca. 120m².
Perceeloppervlakte: 186m².
Verwarming: HR combi CV ketel (2016, eigendom).
Kozijnen: Kunststof kozijnen met rolluiken.
12 zonnepanelen. 

Souterrain: Provisiekelder.

Begane grond: Entreehal. Meterkast. Toiletruimte met fonteintje. Middels de hal betreed u de doorzon woonkamer welke is voorzien van een lichte tegelvloer. Separate keuken met  keukenopstelling, geplaatst in een wandopstelling voorzien van een gasfornuis, oven en afzuiging. Tevens bevindt zich hier de aansluiting voor de wasmachine. Middels de keuken heeft u toegang tot het overdekte terras en de tuin. Buitenberging. 

Eeerste verdieping: Overloop. 4 keurige slaapkamers waarvan er 1 is voorzien van muurkasten en 1 van een wastafel. Geheel betegelde badkamer met douchecabine, wastafel en toilet. 

Tweede verdieping: Middels vaste trap is de tweede verdieping te bereiken. Hier bevindt zich de hobbyzolder, maar is ook zeer geschikt als extra slaapkamer.

Tuin: Geheel omheinde en onderhoudsvriendelijke achtertuin welke is voorzien van een overkapping, berging, carport, sier bestrating en borders met een diversiteit aan planten en bloemen. Tevens is de tuin via achteringang te bereiken. 

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!

Referentie nummer: 6102AT083
Adres: Hubertusstraat 83
Woonplaats: Echt
Postcode: 6102AT
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Tussenwoning
Prijs: (vraagprijs) VERKOCHT