Bel me terug

Kerkweg 10 , Maria-Hoop

  • |
  • |

OP EEN MOOIE, RUSTIGE LOCATIE GELEGEN RUIM HALFVRIJSTAAND WOONHUIS MET GESCHAKELDE GARAGE EN ROYALE TUIN. 

De woning is op de begane grond o.a. voorzien van een ruime, lichte L-vormige woonkamer en open keuken. De eerste verdieping is voorzien van 3 nette slaapkamers en een badkamer met ligbad, toilet en wastafel. De zonnige tuin op het westen heeft een ruim terras, gazon een een diversiteit aan planten, bloemen en struiken. De tuin is geheel omheind waardoor u over voldoende privacy beschikt. 

Maria Hoop grenst aan de Duitse grens en is gelegen nabij het centrum van Echt, diverse uitvalswegen richting het Zuiden (Brunssum- Heerlen- Sittard) en het Noorden naar Roermond en nabij aansluiting autosnelweg A2- A73. Het Duise Dorp Walfeucht ligt op 10 minuten fietsen waar alle mogelijke winkels te vinden zijn.

Maak snel een afspraak en laat u tijdens een bezichtiging overtuigen van de diverse mogelijkheden die dit pand te bieden heeft.

Bouwjaar: Oorspronkelijk 1984.
Oppervlakte grond: 358m².
Woonoppervlakte: ca. 92m².
Garage: ca. 18m².
Inhoud woning excl. garage: ca. 409m³.
Kozijnen: Grotendeels houten kozijnen met gedeeltelijk dubbele beglazing. 
Verwarming/warmwater: Vaillant combi CV ketel (2020).

 

Begane grond: Entreehal met plavuizenvloer. Meterkast. Keurige Toiletruimte met fonteintje. Middels de entreehal betreed u de ruime L-vormige woonkamer welke is voorzien van een plavuizenvloer met vloerverwarming. Door de grote raampartijen is er bijzonder veel lichtinval in de leefruimte. Open keuken met keukenopstelling welke is geplaatst in een hoekopstelling. Ruime garage met zolder.

Eerste verdieping: Op de eerste verdieping zijn 3 ruime slaapkamers en een badkamer gesitueerd. De badkamer is voorzien van een ligbad, wastafel en toilet, tevens bevindt zich hier de aansluiting voor de wasmachine. 

Tweede verdieping: Middels vlizotrap is de bergzolder te bereiken, hier is de Vaillant CV ketel (2020) geïnstalleerd. 

Tuin: De zonnige tuin op het westen heeft een ruim terras, gazon een een diversiteit aan planten, bloemen en struiken. De tuin is geheel omheind waardoor u over voldoende privacy beschikt. 

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!

Referentie nummer: 6105CG10
Adres: Kerkweg 10
Woonplaats: Maria-Hoop
Postcode: 6105CG
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Halfvrijstaande woning
Prijs: (vraagprijs) VERKOCHT