Bel me terug

Hoofdstraat 105, Posterholt

  • |
  • |

Bent u op zoek naar een instapklare hoekwoning met garage waar enkel de koffers voor gepakt hoeven te worden? Zoek dan niet verder!!

Deze woning is op de begane grond o.a. voorzien van een mooie woonkamer, moderne keuken met kookeiland, bijkeuken en moderne badkamer. De eerste verdieping is voorzien van 3 mooie slaapkamers. Ruime keurig onderhouden tuin welke is voorzien van een terras, houten tuinberging, gazon en een diversiteit aan planten, bloemen en struiken. De tuin is geheel omheind waardoor u over voldoende privacy beschikt, en is met auto via de achterzijde bereikbaar. 

De woning is gelegen nabij alle voorzieningen, sportclubs, basisschool en openbaar vervoer. De Duitse grens,  Roermond en autosnelweg A73 zijn makkelijk en snel bereikbaar. 

Alleen een bezichtiging geeft u de juiste weergave van de woning. Wij laten het graag zien!

Bouwjaar: 1910.
Inhoud: ca. 454m³.
Woonoppervlakte: ca. 134m².
Perceeloppervlakte: ca. 450m².
Verwarming/warmwater: HR combi CV ketel (2012, eigendom).
Kozijnen: Kunststof kozijnen met dubbele beglazing, gedeeltelijk rolluiken en gedeeltelijk screens. 

Souterrain: Provisiekelder.

Begane grond: Ruime entreehal. Meterkast. Middels de hal heeft u toegang tot de woonkamer welke is voorzien van een mooie plavuizenvloer. De ruime leefkeuken met moderne keukenopstelling is geplaatst in een wandopstelling en een kookeiland. Er is de navolgende apparatuur aanwezig: Gasfornuis, afzuiging en koelkast. De keuken is voorzien van alle gemakken en bereikbaar middels de hal en de woonkamer. Via de openslaande deuren heeft u toegang tot het terras en de tuin. Bijkeuken met aansluitingen voor wassen en drogen, tevens is hier de HR combi CV ketel geïnstalleerd. Keurige geheel betegelde toiletruimte met fonteintje. Moderne badkamer welke is voorzien van een douche, dubbele wastafel met meubel en vloerverwarming. Ruime vrijstaande garage. Houten tuinberging. 

Eerste verdieping: Middels de overloop heeft u toegang tot een 3-tal keurige slaapkamers en een bergkast. 1 slaapkamer is voorzien van een inloopkast. 

Tweede verdieping: De tweede verdieping is middels luik te bereiken. Hier bevindt zich een bergzolder. 

Tuin: Ruime keurig onderhouden tuin welke is voorzien van een terras, houten tuinberging, gazon en een diversiteit aan planten, bloemen en struiken. De tuin is geheel omheind waardoor u over voldoende privacy beschikt. 

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!

Referentie nummer: 6061CC105
Adres: Hoofdstraat 105
Woonplaats: Posterholt
Postcode: 6061CC
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Hoekwoning
Prijs: (vraagprijs) VERKOCHT