Bel me terug

Broekbeemden 91, Heel

  • |
  • |

GOED  ONDERHOUDEN,  MODERNE  EN  ROYALE  HALFVRIJSTAANDE   WONING  MET  GARAGE  EN  TUIN   MET  VEEL  PRIVACY  GELEGEN  AAN  DE  RAND  VAN  WOONWIJK “SLEYDAL” IN  EEN  RUSTIGE  WOONOMGEVING.

De woning beschikt o.a. over een ruime L-vormige woonkamer en moderne open keuken en bijkeuken. De 1e verdieping is voorzien van 3 ruime slaapkamers en badkamer voorzien van ligbad, douchecabine dubbele wastafel en toilet. De 2e  verdieping is bereikbaar middels vaste trap, hier bevindt zich een slaapkamer en een berging. Geheel omheinde onderhoudsvriendelijke achtertuin welke is voorzien van meerdere terrassen, borders en een diversiteit aan planten en bloemen. 

Alleen een bezichtiging geeft een juiste weergave van de woning. Wij laten het u graag zien!

Collegiale verkoop: 
Ritzen Makelaardij, Veldstraat Oost 12A, 6107AS Stevensweert.

 

Bouwjaar: Oorspronkelijk 2001.
Oppervlakte grond: 337m².
Woonoppervlakte: ca. 168m².
Inhoud woning excl. garage: ca. 540m³.
Kozijnen: Hardhouten kozijnen met dubbele beglazing en gedeeltelijk rolluiken. 
Verwarming/warmwater: HR combi CV ketel (2002).
Alarminstallatie

Begane grond: Entreehal voorzien van een tegelvloer. Meterkast. Geheel betegelde toiletruimte met fonteintje. Ruime en lichte L-vormige woonkamer voorzien van een massief eiken plankenvloer en veel lichtinval. Open keuken met moderne keukenopstelling, welke is geplaatst in een hoekopstelling. Er is de navolgende apparatuur aanwezig: 5-pits gasfornuis, afzuiging, koelkast, combimagnetron en vaatwasser. Ruime bijkeuken voorzien van een tegelvloer. Ruime garage welke eveneens is voorzien van een tegelvloer. 

Eerste verdieping: Overloop. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 ruime slaapkamers welke allen zijn voorzien van een mooie laminaatvloer. Geheel betegelde badkamer met ligbad, dubbele wastafel, douche en zwevend toilet.

Tweede verdieping: De tweede verdieping is bereikbaar middels vaste trap. Hier bevindt zich de 4e slaapkamer met schuifkasten en berging, hobby-loungeruimte met schuifkasten.

Tuin: Onderhoudsvriendelijke achtertuin voorzien van meerdere terrassen, borders en een diversiteit aan planten en bloemen. De tuin is geheel omheind waardoor u over zeer veel privacy beschikt. 

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!

Referentie nummer: 6097DG091
Adres: Broekbeemden 91
Woonplaats: Heel
Postcode: 6097DG
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Halfvrijstaande woning
Prijs: (vraagprijs) € 340.000  k.k