Bel me terug

Dijkstraat 14, Montfort

  • |
  • |

SFEERVOL BOERDERIJ-ACHTIG WOONHUIS MET BINNENPLAATS, SCHUUR, WERKPLAATS EN HOBBYRUIMTEN, GELEGEN IN EEN RUSTIGE WOONOMGEVING IN HET CENTRUM VAN MONTFORT.

Deze woning is op de begane grond o.a. voorzien van een L-vormige woonkamer, ruime leefkeuken, bijkeuken, badkamer, werkplaats en schuur. De eerste verdieping beschikt over 3 ruime slaapkamers en een zitkamer aangrenzend aan 1 van de slaapkamers, badkamer en separaat toilet. Op de tweede verdieping bevinden zich 2 zolder kamers en een bergzolder. Ruime doch sfeervolle binnenplaats waar u heerlijk kunt vertoeven. Achter de schuur bevindt zich het tweede gedeelte van de tuin, welke is voorzien van een terras en volwassen beplanting.

Alle dagelijkse voorzieningen zoals supermarkt, winkels, school enz. zijn in de nabijheid gelegen. Autosnelweg A73 en A2 zijn snel te bereiken.

Alleen een bezichtiging geeft u de juiste weergave van de woning. Wij laten het graag zien!

Collegiale verkoop: 
Ritzen Makelaardij, Veldstraat Oost 12A, 6107AS Stevensweert.

Bouwjaar: 1924.
Perceeloppervlakte: 1175m².
Inhoud woning: ca. 824m³.
Woonopperlvakte: ca. 192m².
Inpandige berging: ca. 332m².
Kozijnen: Kunststof/houten kozijnen.
Verwarming/warmwater: HR combi CV-Ketel (huur). 

Souterrain: Provisiekelder.

Begane grond: Middels de overdekte entree heeft u toegang tot de binnenplaats. Entreehal. Meterkast. L-vormige woonkamer voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming. Leefkeuken met keukenopstelling welke is geplaatst in een hoekopstelling en voorzien van een koelkast, magnetron, vaatwasser, keramische kookplaat en afzuiging. De keuken is eveneens voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming. Toiletruimte met fonteintje. Doucheruimte met fonteintje. Bijkeuken met keukenblokje, tevens is hier de HR combi CV ketel is geplaatst. Werkplaats/hobbyruimte welke voor meerdere doeleinden is geschikt. Tevens bevindt zich hier nog een toiletruimte. Middels de werkplaats en de hobbyruimte heeft u toegang tot de royale schuur en berging. 

Eerste verdieping: Overloop. 3 ruime slaapkamers en een zitkamer aangrenzend aan 1 van de slaapkamers. Badkamer welke is voorzien van een ligbad en wastafel. Toiletruimte. Bergzolder. 

Tweede verdieping: De tweede verdieping is bereikbaar middels vaste trap. Hier bevinden zich 2 zolderkamers en een bergzolder. 

Tuin: Ruime doch sfeervolle binnenplaats waar u heerlijk kunt vertoeven. Achter de schuur bevindt zich het tweede gedeelte van de tuin, welke is voorzien van een terras en volwassen beplanting.

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!

Referentie nummer: 6065AT014
Adres: Dijkstraat 14
Woonplaats: Montfort
Postcode: 6065AT
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Tussenwoning
Prijs: (vraagprijs) € 345.000  k.k