Bel me terug

Dorpstraat 70, Echt

  • |
  • |

CHARMANTE VRIJSTAANDE BOERDERIJWONING MET GARAGE, PAARDENBOXEN EN CARPORT GELEGEN IN EEN RUSTIGE WOONOMGEVING IN PEY.

De woning is op de begane grond o.a. voorzien van een ruime L-vormige woonkamer, keuken, hobbyruimte/slaapkamer, bijkeuken en berging. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een bergzolder. De rondom de woning gelegen tuin is voorzien van een garage, overdekt terras, carport, 4 paardenboxen en huisweide. Aan de achterzijde geniet u van vrij uitzicht over de landerijen. 

Deze vrijstaande woning behoeft enige modernisering. Een mooie kans als u een ruime woning zoekt, op een fantastische locatie, om naar eigen smaak te verbouwen.

De kern Pey is een zelfstandige parochie en kent een rijk verenigingsleven. In de kern Pey is een basisschool aanwezig en vindt u tevens een klein doch divers winkelaanbod met o.a. een supermarkt, huisartsenpraktijken, tandartsenpraktijken en een apotheek. Openbaarvervoer, belangrijke uitvalswegen (A2, A73 en N295), NS station, winkels, scholen en sportfaciliteiten zijn binnen enkele minuten bereikbaar.

Alleen een bezichtiging geeft een juiste weergave van de woning. Wij laten het u graag zien!

Bouwjaar: 1973.
Perceeloppervlakte: 1317m².
Inhoud: ca. 850m³.
Woonoppervlakte: ca. 159m².
Kozijnen: Houten kozijnen met grotendeels dubbele beglazing.
Verwarming/warmwater: VR Combi CV-Ketel.

Begane grond: Entreehal. Meterkast. Toiletruimte. Middels de entreehal heeft u toegang tot de ruime L-vormige woonkamer welke is voorzien van een tegelvloer. Ruime slaapkamer/hobbyruimte. Keuken met keukenopstelling welke is geplaatst in een wandopstelling en voorzien van een oven, gasfornuis en afzuiging. Middels de keuken betreed u de geheel betegelde badkamer met douche en wastafel. Bijkeuken voorzien van de aansluitingen voor wassen en drogen, berging.

Eerste verdieping: Overloop. De verdieping telt en 3-tal slaapkamers en een bergzolder waar tevens de combi CV ketel is geplaatst.

Tuin: De rondom de woning gelegen tuin is voorzien van een garage, overdekt terras, carport, 4 paardenboxen en huisweide, inpandige carport. Aan de achterzijde geniet u van vrij uitzicht over de landerijen. 

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!

Referentie nummer: 6102TX070
Adres: Dorpstraat 70
Woonplaats: Echt
Postcode: 6102TX
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Vrijstaand woonhuis
Prijs: (vraagprijs) € 375.000  k.k