Bel me terug

Hoogstraat 80, Echt

  • |
  • |

Op een fantastische, landelijke en rustige locatie staat deze vrijstaande woning met inpandige garage op een perceel van maar liefs 4145 m2. Het perceel staat garant voor privacy en geeft een gevoel van ruimte.

De woning is op de begane grond o.a. voorzien van een ruime L-vormige woonkamer, leefkeuken en royale tuinkamer met veel lichtinval. Op de eerste verdieping bevinden zich 4 keurige slaapkamers en en geheel betegelde badkamer met douche, ligbad, toilet en wastafel. Bij deze woning hoort een riante tuin, welke rondom de woning gelegen is. Door de grootte van deze tuin kunt u de gehele dag volop van de zon en een schaduwplek genieten. 

Deze woning is gelegen in het gehucht “Slek''. Openbaar vervoer, belangrijke uitvalswegen (A2, A73 en N295), winkels, scholen en sportfaciliteiten zijn binnen enkele minuten bereikbaar.

Alleen een bezichtiging geeft een juiste weergave van de woning. Wij laten het u graag zien!

Bouwjaar: 1979.
Perceeloppervlakte: 4145m².
Inhoud: ca. 700m³.
Woonopperlvakte: ca. 173m².
Externe berging: ca. 35m².
Kozijnen: Houten kozijnen.
Verwarming/warmwater: HR combi CV-Ketel.

Begane grond: Ruime entreehal hal met tegelvoer. Meterkast. Alarminstallatie. Toiletruimte met fonteintje. De L-woonkamer is zeer ruim en voorzien van een parketvloer en gashaard. Dichte woonkeuken met tegelvloer en aanbouwkeuken welke is geplaatst in een hoekopstelling en voorzien van een diepvries, koelkast, gasfornuis, elektrische oven en afzuiging. Royale tuinkamer met veel lichtinval en biedt uitzicht tot de fantastische tuin. Ruime inpandige garage met aansluitingen voor wassen en drogen. 

Eerste verdieping: Middels de overloop heeft u toegang tot 4 ruime slaapkamers en een geheel betegelde badkamer welke is voorzien van een ligbad, douche, toilet en wastafel. Bergzolder.

Tuin: Bij deze woning hoort een riante tuin, welke rondom de woning gelegen is. Door de grootte van deze tuin kunt u de gehele dag volop van de zon en een schaduwplek genieten. Ook geniet u in deze tuin van een oase van rust en privacy. Deze parkachtige tuin is voorzien diverse terrassen, gazon, diverse planten borders en volwassen bomen. Daarnaast bevinden zich in de achtertuin een berging en een stal. De oprit biedt parkeergelegenheid voor meerdere auto’s op eigen terrein.
Achterste perceel is tevens bereikbaar via de openbare weg.

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!

Referentie nummer: 6102XW080
Adres: Hoogstraat 80
Woonplaats: Echt
Postcode: 6102XW
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Vrijstaand woonhuis
Prijs: (vraagprijs) € 549.000  k.k