Bel me terug

Prinses Beatrixstraat 28, Echt

  • |
  • |

Op loopstand van het centrum van Echt is deze ruime (418m³ excl. garage) 2-onder-1 kapwoning met aanbouw en vrijstaande garage gelegen.

De woning is op de begane grond o.a. voorzien van een lichte woonkamer met schuifpui, leefkeuken, bijkeuken en moderne badkamer met inloopdouche en wastafel met meubel. Op de eerste verdieping bevinden zich 4 slaapkamers. De besloten tuin biedt veel ruimte en privacy en is voorzien van en terras, gazon en borders met mooie beplanting. Het geheel is gelegen op noord-westen, maar er is genoeg ruimte om zowel een plekje in de zon als in de schaduw te vinden.

De woning is gelegen op een rustige locatie nabij alle voorzieningen. Openbaar vervoer, belangrijke uitvalswegen (A2, A73 en N295), winkels, scholen en sportfaciliteiten zijn binnen enkele minuten bereikbaar.

Alleen een bezichtiging geeft een juiste weergave van de woning. Wij laten het u graag zien!

Bouwjaar: 1954.
Perceeloppervlakte: 350m².
Inhoud: ca. 418m³ excl. garage.
Woonoppervlakte: ca. 118m².
Oppervlakte garage: ca. 32m².
Kozijnen: Kunststof kozijnen met dubbele beglazing.
Verwarming/warmwater: CV-Ketel (2010, huur).

Souterrain: Provisiekelder.

Begane grond: Entreehal. Meterkast. Ruime woonkamer voorzien van een mooie parket laminaatvloer. Middels de eetkamer heeft u via een schuifpui toegang tot het terras en de zonnige achtertuin. Leefkeuken met tegelvloer en keukenopstelling, deze is geplaatst in een wandopstelling en voorzien van een koelkast, diepvries, 4-pits gasfornuis en afzuiging. Bijkeuken met kastenwand voorzien van aansluitingen voor wassen en drogen. Tevens is hier de CV ketel geïnstalleerd. Moderne badkamer met inloopdouche en wastafel met meubel. Separate toiletruimte met fonteintje. 

Eerste verdieping: De overloop geeft toegang tot een 4-tal slaapkamers. 

Tweede verdieping: Middels mangat is de bergzolder te bereiken. 

Tuin: De besloten tuin biedt veel ruimte en privacy en is voorzien van en terras, gazon en borders met mooie beplanting. Het geheel is gelegen op noord-westen, maar er is genoeg ruimte om zowel een plekje in de zon als in de schaduw te vinden.
Vrijstaande garage (ca. 8.01 x 3.98m).

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!

Referentie nummer: 6101JB028
Adres: Prinses Beatrixstraat 28
Woonplaats: Echt
Postcode: 6101JB
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Halfvrijstaande woning
Prijs: (vraagprijs) € 239.000  k.k