Bel me terug

Haagbeukstraat 15, Echt

  • |
  • |

MODERN, COMPLEET EN LUXE AFGEWERKT, OP EEN HEERLIJKE LOCATIE IN ECHT, DAT ZIJN DE TREFWOORDEN VOOR DEZE GESCHAKELDE HALFVRIJSTAANDE WONING MET INPANDIGE GARAGE.

De woning is op de begane grond o.a. voorzien van een ruime L-vormige woonkamer en semi open keuken met moderne keukenopstelling. De eerste verdieping is voorzien van 3 ruime slaapkamers en moderne badkamer met ligbad, wastafel met meubel en toilet. Keurig onderhoudsvriendelijke en verzorgde ruime achtertuin voorzien van diverse terrassen, gazon en borders met een diversiteit aan planten en bloemen. De tuin is geheel omheind en vrij gelegen aan de achterzijde waardoor u over voldoende privacy beschikt. De zonnige tuin is gelegen op het westen. 

De woning is gelegen op een rustige locatie nabij alle voorzieningen. Openbaar vervoer, belangrijke uitvalswegen (A2, A73 en N295), winkels, scholen en sportfaciliteiten zijn binnen enkele minuten bereikbaar.

Alleen een bezichtiging geeft een juiste weergave van de woning. Wij laten het u graag zien!

Bouwjaar: 2010.
Oppervlakte grond: 276m².
Woonoppervlakte: ca. 120m².
Inhoud: ca. 460m³.
Kozijnen: Houten kozijnen met dubbele beglazing en vliegenhorren.
Verwarming/warmwater: HR combi CV ketel (2010, eigendom), 2 airco's.

Begane grond: De gehele begane grond is voorzien van een lichte laminaatvloer. Entreehal. Meterkast. Ruime L-vormige woonkamer met airco en veel lichtinval, middels de openslaande deur heeft u toegang tot het terras en de keurig aangelegde tuin. Semi open keuken met moderne keukenopstelling welke is geplaatst in een dubbele wandopstelling. Als apparatuur heeft men gekozen voor een vaatwasser, combi-magnetron, inductie kookplaat, afzuiging en koelkast. Middels de tussen hal heeft u toegang tot de keurige geheel betegelde toiletruimte met fonteintje en de inpandige garage welke is voorzien van een tegelvloer. 

Eerste verdieping: Middels de overloop heeft u toegang tot 3 ruime slaapkamers welke alle zijn voorzien van een laminaatvloer en één van airco. Op deze verdieping bevindt zich ook de moderne badkamer, deze is voorzien van een ligbad met douchewand, zwevend toilet en wastafel met meubel. 

Tuin: Keurig onderhoudsvriendelijke en verzorgde ruime achtertuin voorzien van diverse terrassen, gazon en borders met een diversiteit aan planten en bloemen. De tuin is geheel omheind en vrij gelegen aan de achterzijde waardoor u over voldoende privacy beschikt. De zonnige tuin is gelegen op het westen.

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!

Referentie nummer: 6101DZ015
Adres: Haagbeukstraat 15
Woonplaats: Echt
Postcode: 6101DZ
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Halfvrijstaande woning
Prijs: (vraagprijs) € 289.000  k.k