Bel me terug

Acaciastraat 13, Echt

  • |
  • |

RUIME, GOED ONDERHOUDEN HOEKWONING MET GARAGE EN BERGING GELEGEN IN EEN RUSTIGE WOONOMGEVING NABIJ HET CENTRUM VAN ECHT!!

De woning is op de begane grond o.a. voorzien van een ruime woonkamer met houtenvloer en schuifpui en een moderne keuken. De eerste verdieping is voorzien van 3 keurige slaapkamers en geheel betegelde badkamer. Keurig onderhouden achtertuin welke is voorzien van 2 terrassen, vijver, berging en een diversiteit aan planten bloemen en struiken. De tuin is geheel omheind waardoor u heerlijk kunt vertoeven in alle privacy.

Deze woning is nabij het centrum van Echt gelegen, met winkels, scholen en alle overige openbare voorzieningen om de hoek. Belangrijke uitvalswegen (A2, A73 en N295) zijn binnen enkele minuten bereikbaar.

Alleen een bezichtiging geeft een juiste weergave van de woning. Wij laten het u graag zien!

Bouwjaar: 1972.
Perceeloppervlakte: 406m².
Inhoud woning: ca. 460m³.
Woonoppervlakte: ca. 107m².
Kozijnen: Houten kozijnen met dubbele beglazing en rolluiken.
Verwarming / warmwater: CV ketel.

Begane grond: Entreehal voorzien van een plavuizenvloer. Keurige toiletruimte met fonteintje. Meterkast. Ruime woonkamer (ca. 8.40 x 3.90m) voorzien van een mooie houten vloer en een schuifpui welke u toegang biedt tot het terras en de fraaie tuin. Moderne keuken (ca. 4 x 3.04m) welke is geplaatst in een wandopstelling. Als apparatuur heeft men gekozen voor een koelkast, combi-magnetron, 4-pits gasfornuis en afzuiging. Garage.

Eerste verdieping: Middels de overloop heeft u toegang tot 3 ruime slaapkamers (ca. 3.09 x 4.23m, 3.89 x 3.50m en 3.04 x 3.03m). 2 slaapkamers zijn voorzien van inbouwkasten. Geheel betegelde badkamer voorzien van douchecabine, wastafel en de aansluitingen voor wassen en drogen.

Tweede verdieping: Bergzolder bereikbaar middels vlizotrap.

Tuin: Keurig onderhouden achtertuin welke is voorzien van 2 terrassen, vijver, berging en een diversiteit aan planten bloemen en struiken. De tuin is geheel omheind waardoor u heerlijk kunt vertoeven in alle privacy.

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!

Referentie nummer: 6101JT013
Adres: Acaciastraat 13
Woonplaats: Echt
Postcode: 6101JT
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Hoekwoning
Prijs: (vraagprijs) VERKOCHT