Bel me terug

Raadhuisstraat 17, Ohe en Laak

  • |
  • |

KARAKTERISTIEK VRIJSTAAND WOONHUIS MET AANBOUW, GARAGE, BERGING, VRIJ UITZICHT AAN DE ACHTERZIJDE GELEGEN IN DE KERN VAN OHÉ EN LAAK.

Deze woning is op de begane grond voorzien van een woonkamer met glas-in-lood details, keukenopstelling en een tuinkamer met veel lichtinval. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 keurige slaapkamers. De tuin is strak aangelegd, de achtertuin heeft een vrij uitzicht over de landerijen. De tuin is voorzien van een overdekt terras, berging, gazon, borders en een diversiteit aan planten, bloemen en struiken. Door de vrije ligging kunt u in alle privacy vertoeven.

Deze  woning ligt nabij de plaatsen Echt/Maasbracht met alle voorzieningen. Binnen enkele minuten zijn uitvalswegen en A2, A73 en N276 bereikbaar. 

Alleen een bezichtiging geeft u de juiste weergave van de woning. Wij laten het graag zien!

Bouwjaar: Oorspronkelijk 1949.
Perceeloppervlakte: 562 m².
Inhoud: ca. 542 m³.
Woonoppervlakte: ca. 131 m².
Kozijnen: Kunststof / houten kozijnen met dubbele beglazing. 
Verwarming/warmwater: HR combi CV ketel (2016).
8 zonnepanelen.

Souterrain: Provisiekelder. 

Begane grond: Entreehal. Meterkast. Badkamer met ligbad, toilet en wastafel met meubel. Woonkamer voorzien van een mooie parketvloer en glas-in-lood details. Voorkamer met parketvloer. Open keuken met eenvoudige keukenopstelling welke is geplaatst in een wandopstelling. Ruime tuinkamer met veel lichtinval en uitzicht op de tuin. Garage. Berging waar tevens de HR combi CV ketel is geplaatst.

Eerste verdieping: Middels de overloop heeft u toegang tot 3 slaapkamers. 

Tweede verdieping: Bergvliering bereikbaar middels luik. 

Tuin: Strak aangelegde achtertuin met vrij uitzicht over de landerijen. De tuin is voorzien van een overdekt terras, berging, gazon, borders en een diversiteit aan planten, bloemen en struiken. Tevens is de tuin middels zij-ingang te bereiken.  Door de vrije ligging kunt u in alle privacy vertoeven.

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!

Referentie nummer: 6109AP017
Adres: Raadhuisstraat 17
Woonplaats: Ohe en Laak
Postcode: 6109AP
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Vrijstaand woonhuis
Prijs: (vraagprijs) € 249.000  k.k