Bel me terug

Houtstraat 62B, Echt

  • |
  • |

LUXE EN EXCLUSIEF PENTHOUSE OP DE 3E VERDIEPING MET RIANT DAKTERRAS, EIGEN PARKEERPLAATS EN BERGING GELEGEN NABIJ ALLE VOORZIENINGEN.

Dit penthouse is o.a. voorzien van een riante living met veel lichtinval, luxe keukenopstelling, 2 ruime slaapkamers, moderne badkamer met ligbad, douche en wastafel met meubel, berging souterrain en een bijzonder royaal dakterras met goede bezonning en vrij uitzicht.

De innovatieve architectuur, het energiezuinige- en milieubewust wonen in combinatie met de prachtige lichtinval maken dit appartement absoluut tot een uniek geheel.

De kern Pey is een zelfstandige parochie en kent een rijk verenigingsleven. In de kern Pey is een basisschool aanwezig en vindt u tevens een klein doch divers winkelaanbod met o.a. een supermarkt, huisartsenpraktijken, tandartsenpraktijken en een apotheek. Openbaarvervoer, belangrijke uitvalswegen (A2, A73 en N295), NS station, winkels, scholen en sportfaciliteiten zijn binnen enkele minuten bereikbaar.

Alleen een bezichtiging geeft een juiste weergave van de woning. Wij laten het u graag zien!

Bouwjaar: 1999.
Inhoud: ca. 390m³.
Woonoppervlakte: ca. 120m².
Overige inpandige ruimte: ca. 7m².
Dakterras: ca. 65m².
Externe bergruimte: ca. 11m².
Verwarming: Warmtepomp.
Kozijnen: Houten kozijnen met dubbele beglazing. 

Souterrain: Ruime privéberging, gezamenlijke fietsenberging.

Begane grond: Eigen parkeerplaats met parkeerbeugel gelegen direct aan de ingang van het appartementencomplex. In de mooi verzorgde entree zijn de lift en de trap naar het souterrain en de verdiepingen gesitueerd. Entree met bellentableau, brievenbussen, trapopgangen en lift. 

Derde verdieping: Gehele appartement is voorzien van vloerverwarming en in de zomer koeling. Via de centrale hal is de voordeur te bereiken. De ruime hal is voorzien van een mooie tegelvloer. Royale woonkamer met grote raampartijen zorgen voor een zeer prettige lichtinval. De elektrisch bedienbare screens zorgen ervoor dat de zon ook goed buitengehouden kan worden. De gebogen vorm van het dak geeft deze woonkamer een unieke uitstraling. Afgeschermde open keuken welke is voorzien van een mooie Siematic aanbouwkeuken voorzien van een granieten werkblad inductie kookplaat, afzuigkap, combi-magnetron, koelkast en vaatwasser, Naast de keuken is een aparte provisieruimte/bijkeuken gelegen. De 2 slaapkamers zijn ruim van opzet en genieten eveneens van veel lichtinval. Moderne geheel betegelde badkamer welke is voorzien van een ligbad, douchecabine en wastafel met meubel. Separate toiletruimte met fonteintje. Wasruimte met aansluitingen voor de wasmachine en wasdroger.

Dakterras: Het dakterras is via de woonkamer, keuken en slaapkamers toegankelijk. Het terras is riant te noemen met een totale oppervlakte van 58m². Het zonnige dakterras is voor het grootste deel overdekt en is gesitueerd op het Zuiden en Oosten. Doordat het penthouse is gelegen op de derde verdieping heeft men een prachtig uitzicht over de omgeving.

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!

Referentie nummer: 6102BK62B
Adres: Houtstraat 62B
Woonplaats: Echt
Postcode: 6102BK
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Appartement
Prijs: (vraagprijs) VERKOCHT