Bel me terug

Jasmijnstraat 18, Geleen

  • |
  • |

RUIME GESCHAKELDE TWEE-ONDER-EEN KAPWONING MET BERGING EN ROYAAL OVERDEKT TERRAS GELEGEN IN EEN RUSTIGE WOONOMGEVING.

De woning is op de begane grond o.a. voorzien van een woonkamer, royale leefkeuken met keukenopstelling en bijkeuken. De eerste verdieping is voorzien van 3 keurige slaapkamers en een moderne badkamer met inloopdouche en wastafel met meubel (2018). De besloten tuin is fraai aangelegd met terrassen, vijver, een moderne overkapping, houten berging en een diversiteit aan planten, bloemen en struiken. Een fijne plek om heerlijk beschut te kunnen zitten en te genieten van de zon. 

Geleen heeft goede verbindingen naar uitvalswegen naar Maastricht, Eindhoven en Heerlen. NS station, winkels, scholen en sportfaciliteiten zijn binnen enkele minuten bereikbaar.

Alleen een bezichtiging geeft u de juiste weergave van de woning. Wij laten het graag zien!

Bouwjaar: 1953.
Perceeloppervlakte: 251m².
Inhoud: ca. 390m³.
Woonopperlvakte: ca. 100m².
Kozijnen: Kunststof kozijnen met dubbele beglazing.
Verwarming/warmwater: CV-Ketel (huur).

Souterrain: Provisiekelder met aansluitingen voor wassen en drogen.

Begane grond: Entreehal met grindvloer. Toiletruimte met halfhoog betegelde wanden. Vanuit de hal heeft u toegang tot de ruime en lichte woonkamer met een grote, open leefkeuken welke zijn voorzien van een mooie grindvloer. De keukenopstelling is geplaatst in een hoekopstelling en heeft diverse inbouwapparatuur o.a.: een 4 pits gasfornuis met wokbrander, afzuiging, oven en een vaatwasser. Middels openslaande deuren betreed u het royale overdekte terras en de tuin. Via de voorzijde en keuken bereikt u de bijkeuken met eveneens toegang tot het terras en tuin.

Eerste verdieping: Overloop. 3 ruime slaapkamers welke alle zijn voorzien van een laminaatvloer en 2 van bergkasten. Moderne geheel betegelde badkamer welke is voorzien van een inloopdouche en wastafel met meubel (2018).

Tweede verdieping: Middels vlizotrap is de bergzolder te bereiken, hier is tevens de CV ketel geïnstalleerd (2 jaar oud).

Tuin: De besloten tuin is fraai aangelegd met terrassen, vijver, een moderne overkapping, houten berging en een diversiteit aan planten, bloemen en struiken. Een fijne plek om heerlijk beschut te kunnen zitten en te genieten van de zon. 

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!

Referentie nummer: 6163GN018
Adres: Jasmijnstraat 18
Woonplaats: Geleen
Postcode: 6163GN
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Halfvrijstaande woning
Prijs: (vraagprijs) € 182.000  k.k