Bel me terug

Heinsbergerweg 32, Melick

  • |
  • |

ROYALE, AUTHENTIEKE  VRIJSTAANDE  WONING  MET  GARAGE, TUINPAVILJOEN  MET  SAUNA  EN  BUITENKEUKEN  EN  VRIJ  UITZICHT  AAN  DE ACHTERZIJDE.

De woning beschikt o.a. over een ruime woonkamer, sfeervolle en moderne leefkeuken. De 1e verdieping, 3 mooie slaapkamers en moderne badkamer. De 2e verdieping, 3 slaapkamers. De prachtig volgroeide en privacy biedende tuin is voorzien van een tuinpaviljoen met sauna en buitenkeuken, terras, gazon en meerdere aantrekkelijke zithoekjes. Op eigen terrein kan men meerdere auto's parkeren. 

Nabij een basisschool, winkelcentrum, Roerdalen, Nationaal Park de Meinweg en de Maasplassen. Grote steden als Roermond, Maastricht, Eindhoven en Venlo zijn snel te bereiken (A2 en de A73).

Alleen een bezichtiging geeft een juiste weergave van de woning. Wij laten het u graag zien!

Collegiale verkoop: 
Ritzen Makelaardij, Veldstraat Oost 12A, 6107AS Stevensweert.

Bouwjaar: Oorspronkelijk 1932. 
Oppervlakte grond: 865m².
Woonoppervlakte: ca. 192m².
Inhoud woning excl. tuinpaviljoen: ca. 850m³.        
Kozijnen: Kunststof / houten kozijnen met dubbele beglazing en gedeeltelijk rolluiken.
Verwarming: HR combi CV ketel (2009).

 

Souterrain: Woning is geheel onderkelderd verdeeld in 2 ruimtes (hier bevinden zich de aansluitingen voor wassen en drogen en de HR combi CV ketel) en de garage.

Begane grond: Entreehal voorzien van een mooie authentieke tegelvloer. Meterkast.  Keurige toiletruimte met fonteintje. Royale sfeervolle woonkamer welke is voorzien van een mooie parketvloer, authentieke details en veel lichtinval. Ruime woonkeuken met moderne keukenopstelling, geplaatst in een wandopstelling en voorzien van een 6-pits gasfornuis, afzuiging, vaatwasser en combi magnetron. Het granieten werkblad completeert het geheel.

Eerste verdieping: Overloop voorzien van een authentieke houten plankenvloer. 3 ruime en sfeervolle slaapkamers welke eveneens zijn voorzien van een mooie houten vloer. Moderne badkamer welke is voorzien van een ligbad, douche, toilet en wastafel met meubel.

Tweede verdieping: De tweede verdieping is bereikbaar middels een vaste trap. Hier bevinden zich 3 slaapkamers welke zijn voorzien van schuifkasten.

Tuin: De prachtig volgroeide en privacy biedende tuin is voorzien van een tuinpaviljoen met sauna, buitenkeuken en lounge, buiten terras, gazon, meerdere aantrekkelijke zithoekjes en een diversiteit aan bomen, struiken, planten en bloemen. Op eigen terrein kan men meerdere auto's parkeren. De woning is aan de achterzijde geheel vrij gelegen waardoor u uitzicht heeft over de landerijen.  

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!

Referentie nummer: 6074AD032
Adres: Heinsbergerweg 32
Woonplaats: Melick
Postcode: 6074AD
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Vrijstaand woonhuis
Prijs: (vraagprijs) € 499.000  k.k