Bel me terug

Bernhardlaan 24, St. Odilienberg

  • |
  • |

GOED ONDERHOUDEN TUSSENWONING MET BERGING GELEGEN OP EEN RUSTIGE LOCATIE.

De woning is op de begane grond o.a. voorzien van een ruime woonkamer, separate keuken en bijkeuken. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 keurige slaapkamers en een mooie badkamer. De tweede verdieping is te bereiken middels vast trap, hier bevindt zich de 3e slaapkamer.  Geheel omheinde achtertuin, welke is voorzien van een terras, berging en een diversiteit aan planten, bloemen en stuiken. De tuin is middels achteringang te bereiken en biedt u voldoende privacy. 

Sint Odiliënberg is gelegen aan de Roer en beschikt over vele dagelijkse en recreatieve voorzieningen, zoals scholen, winkels, restaurants en sportaccommodaties. Op een steenworp afstand liggen de aansluitingen op de snelwegen A73 en A2, alsmede de stad Roermond en de Duitse grens. 

Alleen een bezichtiging geeft u de juiste weergave van de woning. Wij laten het graag zien!

Bouwjaar: 1960.
Perceeloppervlakte: 190 m².
Woonoppervlakte: ca. 117 m².
Inpandige berging: ca. 25 m².
Inhoud: ca. 433 m³.
Kozijnen: Kunststof kozijnen met rolluiken.
Verwarming/warmwater: HR combi CV-ketel.

Souterrain: Provisie kelder. Hier is de HR combi CV ketel geïnstalleerd.

Begane grond: Entreehal voorzien van een tegelvloer. Meterkast. Geheel betegelde toiletruimte met fonteintje. Ruime L-vormige woonkamer. Separate keuken met keukenopstelling welke is geplaatst in een wandopstelling en voorzien van een koelkast, kookplaat, afzuiging en magnetron. Bijkeuken/berging.

Eerste verdieping: Overloop. 3 keurige slaapkamers. Geheel betegelde badkamer voorzien van een douchecabine, toilet en wastafel met meubel. 

Tweede verdieping: Middels vaste trap is de tweede verdieping te bereiken. Hier bevindt zich de 4e slaapkamer.

Tuin: Geheel omheinde achtertuin welke is voorzien van een terras, berging (ca. 3.01 x 5.96m) en een diversiteit aan planten, bloemen en stuiken. De tuin is middels achteringang te bereiken en biedt u voldoende privacy.

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!

Referentie nummer: 6077AT024
Adres: Bernhardlaan 24
Woonplaats: St. Odilienberg
Postcode: 6077AT
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Tussenwoning
Prijs: (vraagprijs) € 185.000  k.k