Bel me terug

Waldfeuchterbaan 56, Maria-Hoop

  • |
  • |

BENT U HANDIG OF LIJKT HET U LEUK EEN WONING VOLLEDIG NAAR EIGEN SMAAK IN TE RICHTEN DAN IS DIT EEN MOOIE KANS!

Geschakelde woning, vrij gelegen aan voor- en achterzijde, op een ruim perceel van 527m².

De woning beschikt op de begane grond o.a. van een gezellige woonkamer, eetkamer, keurige keuken, bijkeuken, badkamer en slaapkamer. De eerste verdieping is voorzien van 3 slaapkamers. De tuin is voorzien van een terras, 2 tuinhuisjes en een diversiteit aan planten, bomen en struiken. Door de vrije ligging beschikt u over voldoende privacy. 

Bent u handig of lijkt het u leuk een woning volledig naar eigen smaak in te richten dan is dit een mooie kans!

Landelijk gelegen, maar toch binnen korte tijd op grote ontsluitingswegen, waardoor Roermond, Sittard maar ook Eindhoven, Venlo en Maastricht binnen handbereik zijn.
 
Alleen een bezichtiging geeft u de juiste weergave van de woning. Wij laten het graag zien!

Bouwjaar: Oorspronkelijk 1926.
Perceeloppervlakte: 527 m².
Inhoud: ca. 360 m³.
Woonoppervlakte: ca. 100 m².
Kozijnen: Houten kozijnen met rolluiken.
Verwarming/warmwater: CV ketel.

Souterrain: Provisiekelder.

Begane grond: Entreehal. Aan de linkerzijde van de hal bevindt zich een gezellige woonkamer. Aan de rechterzijde treft u de eetkamer aan. Middels de eetkamer heeft u toegang tot de keurige keuken met aanbouwkeuken welke is geplaatst in een hoekopstelling en voorzien van een 4-pits gasfornuis, afzuiging en koelkast. Bijkeuken met de aansluitingen voor wassen en drogen. Toiletruimte met fonteintje. Geheel betegelde badkamer met douche en wastafel. Ruime slaapkamer. De gehele begane grond is voorzien van een keurige laminaatvloer.

Eerste verdieping: Middels de overloop heeft u toegang tot 3 slaapkamers waarvan er 2 zijn voorzien muurkasten. 

Tuin: Ruime tuin met vrije ligging aan de achterzijde. De tuin is voorzien van een terras, 2 tuinhuisjes en een diversiteit aan planten, bomen en struiken. Door de vrije ligging beschikt u over voldoende privacy. 
Eventueel meer grond bespreekbaar!

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!

Referentie nummer: 6105BN056
Adres: Waldfeuchterbaan 56
Woonplaats: Maria-Hoop
Postcode: 6105BN
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Geschakeld
Prijs: (vraagprijs) € 180.000  k.k