Bel me terug

Waldfeuchterbaan 54, Maria-Hoop

  • |
  • |

LIEFHEBBERS VAN RUST EN RUIMTE GEZOCHT!! GESCHAKELDE WONING MET DUBBELE GARAGE/HOBBYRUIMTE, TUINHUIS, BERGING EN WEIDE GELEGEN OP EEN ROYAAL PERCEEL VAN MAAR LIEFS 3573M², NABIJ BOS- EN NATUURGEBIEDEN.

Deze woning is op de begane grond o.a. voorzien van een sfeervolle woonkamer, moderne keuken, mooie ruime tuinkamer en bijkeuken. De eerste verdieping is voorzien van 2 keurige slaapkamers, kantoorruimte en een moderne badkamer voorzien van een inloopdouche, ligbad, wastafel en toilet. De landschapstuin is voorzien van een overdekt terras, diverse zonne-en schaduwterrassen, stal, berging, een vijver en weiland. De vrije voor-, achter- en zijkant zorgen voor optimale privacy. Door de mooie locatie in het buitengebied kunt u genieten van rust en ruimte. 

Landelijk gelegen, maar toch binnen korte tijd op grote ontsluitingswegen, waardoor Roermond, Sittard maar ook Eindhoven, Venlo en Maastricht binnen handbereik zijn.

Alleen een bezichtiging geeft een juiste weergave van de woning. Wij laten het u graag zien!

Bouwjaar: Oorspronkelijk 1922.
Perceeloppervlakte: 3573 m².
Inhoud: ca. 430 m³.
Inhoud garage: ca. 220 m³.
Woonoppervlakte: ca. 135 m².
Kozijnen: Kunststof kozijnen met dubbele beglazing.
Verwarming/warmwater: Combi CV ketel.

Souterrain: Provisiekelder.

Begane grond: Entreehal voorzien van parketvloer. Meterkast. Sfeervolle woonkamer welke is voorzien van eikenhouten plankenvloer. Ruime keuken (2019) met een mooie plavuizenvloer en een moderne aanbouwkeuken welke is geplaatst in een hoekopstelling. Als apparatuur heeft men gekozen voor een fornuis met oven, vaatwasser, kookplaat en afzuiging. Moderne toiletruimte. Bijkeuken met aansluitingen voor wassen en drogen. De royale tuinkamer met uitzicht over de mooie tuin is eveneens voorzien van een plavuizenvloer en rookkanaal met kachel. Middels de tuinkamer heeft u toegang tot de mooie tuin. Naast de woning ligt de royale hobbyruimte/garage (ca. 7.92 x 5.72m) met etage en overkapping (ca. 5.72 x 3.39m).

Eerste verdieping: Middels de royale overloop heeft u toegang tot 2 mooie slaapkamers, kantoorruimte en de moderne badkamer welke is voorzien van een ligbad, inloopdouche, wastafel en toilet.

Tuin: De diepe landschapstuin is zuid-west gesitueerd. In het eerste gedeelte van de tuin vind u een overdekt terras, diverse zonne-en schaduwterrassen, tuinhuis, berging en vijverpartij. Het achterste gedeelte van het perceel is in gebruik als weiland. De vrije voor-, achter- en zijkant zorgen voor optimale privacy. Door de mooie locatie in het buitengebied kunt u genieten van rust en ruimte. 

Algemeen: De gegevens en eventuele plattegronden in deze documentatie zijn zo correct mogelijk weergegeven, opdat u zich kunt oriënteren omtrent het object. De informatie is met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Eventuele bijgesloten tekeningen zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijke situatie.

Indicatie maten: De gehanteerde Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De opgegeven meetuitkomsten zijn indicatief en kunnen niet als een garantie worden gezien. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting en mede als gevolg van het gegeven dat Peters & Jacobs makelaardij geen professioneel inmeter is.

Onderzoeksplicht: De koper / geïnteresseerde heeft een onderzoeksplicht. U mag voor eigen rekening een bouwkundige keuring laten verrichten / dan wel adviseurs raadplegen om een goed inzicht te verkrijgen over de staat en het gebruik van deze onroerende zaak.

Bieding uitbrengen: Het bod dat u wilt uitbrengen kunt u doorgeven aan de makelaar.

Waarborgsom. De waarborgsom/bankgarantie bedraagt 10% van de koopsom en is een uitdrukkelijk onderdeel van de koopovereenkomst. De koper dient deze binnen 3 dagen na het vervallen van eventuele ontbindende voorwaarde bij de transporterende notaris te deponeren.

De koopovereenkomst / schriftelijkheidsvereiste. Zodra er een overeenstemming is tussen de koper en verkoper over de koopsom, de opleveringsdatum en alle overige voorwaarden, wordt door de makelaar een koopovereenkomst op gemaakt, geheel conform het VBO-model. Uitdrukkelijk wordt gesteld dat de koop van de woning met betrekking tot deze onroerende zaak pas tot stand is gekomen nadat alle partijen de koopovereenkomst hebben getekend, de “schriftelijkheidvereiste” is in deze van toepassing.

De oplevering. Voor de eigendomsoverdracht bij de notaris zal er een laatste inspectie plaatsvinden. Om te controleren of de woning wordt afgeleverd zoals afgesproken. Hierbij worden ook de meterstanden genoteerd.

Uiteraard kan het zijn dat er nog vragen of onduidelijkheden zijn, laat het ons even weten. Wij helpen uw graag!

Referentie nummer: 6105BN054
Adres: Waldfeuchterbaan 54
Woonplaats: Maria-Hoop
Postcode: 6105BN
Provincie: Limburg
Type: Koopwoning
sub Type: Geschakeld
Prijs: (vraagprijs) € 425.000  k.k